Alkatrészek és tartozékok

Ha eredeti Miele alkatrészt vagy tartozékot vásárol, mindig biztos lehet abban, hogy a megvásárolt darab pontosan megfelelő az ön készülékéhez. Alkatrészeink a sorozatgyártás befejezésétől számított 15 évig állnak rendelkezésre.

Ezenkívül a 3D4U-val ingyenesen letölthető tartozékokat kínálunk az otthoni 3D-s nyomtatóhoz.

 

 

Alkatrészek

Őrizze meg a készülékének teljesítőképességét azzal, hogy szükség esetén eredeti Miele alkatrészeket használ.

Tartozékok

Az eredeti Miele tartozékok ugyanazt a magas minőséget nyújtják, mint készülékeink, és garantálják a kompatibilitást.

Nem találta meg a keresett alkatrészt?

A Know-how és a 3D-nyomtatás találkozása

Az összes 3D4U nyomtatási sablon ingyenesen letölthető a thingiverse.com platformról. Minden 3D4U tartozék tartalmazza az ajánlott 3D nyomtatási paraméterek leírását, és gyárthatóság szempontjából tesztelt. Egyes kiegészítők testreszabhatók saját motívumokkal és paraméterekkel.

Helyreállítási munkákat alapvetően csak elektrotechnikai szakember végezhet, az érvényes biztonsági előírások figyelembe vételével.

Az elektromos készülékek helyreállítása, módosítása, ellenőrzése és karbantartása során a megfelelő jogszabályi előírásokat, balesetmegelőzési intézkedéseket és az érvényes szabványokat figyelembe kell venni. A készüléken végzett karbantartási és helyreállítási munkák előtt biztonságosan le kell választani a feszültségvezető kábeleket.

 

Érvek az eredeti Miele alkatrészek és tartozékok használata mellett

Biztonság, hosszú élettartam, hatékonyság és funkcionalitás

Ha eredeti Miele alkatrészt vagy tartozékot vásárol, mindig biztos lehet abban, hogy a megvásárolt darab pontosan megfelelő az ön készülékéhez. Minden eredeti Miele alkatrészre és tartozékra ugyanazokat a minőségi követelményeket alkalmazzuk, mint a háztartási és beépíthető készülékeinkre. Miele készülékének megvásárlásakor ön tudatosan döntött a legjobb minőség mellett. Ezért érdemes következetesen a közvetlenül tőlünk származó alkatrészekre és tartozékokra hagyatkoznia. Mert a Miele eredeti alkatrészek és tartozékok minőségükkel garantálják háztartási készüléke megbízható működését.
A Miele eredeti tartozékok széles választéka még egyszerűbbé, hatékonyabbá és kényelmesebbé teszi készülékeink használatát.

Eredeti Miele alkatrészek és tartozékok rendelése

Szeretne telefonon rendelni háztartási készülékekhez alkatrészeket vagy tartozékokat? Akkor hívjon minket! Örömmel segítünk önnek. Kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül is bármikor kapcsolatba léphet velünk. A Miele webshopban eredeti Miele tartozékok és (ha rendelkezésre áll: Miele eredeti alkatrészek) széles választékát találja.

+36 1 880 6400

Hétfő – Péntek: 09:00 – 17:00 Szombat – Vasárnap: zárva

Fel