Spare parts

Miele Original

Alkatrészek és tartozékok

A következő előnyöket élvezheti, ha a Miele mellett dönt:
•  Optimális teljesítmény: Az eredeti Miele alkatrészek pontosan az ön készülékéhez vannak szabva, és garantálják az optimális teljesítményt.
•  Miele minőségi szabvány: Az alkatrészekre és tartozékokra ugyanazok a minőségi előírások vonatkoznak, mint készülékeinkre.
•  Elérhetőség: Alkatrészeink a sorozatgyártás leállítása után legalább 15 évig rendelkezésre állnak.

Böngésszen legkeresettebb alkatrészeink között kategóriák szerint!

Alkatrészek

Konyha

Alkatrészek

Textilápolás

Alkatrészek

Porszívózás

Fedezze fel a Miele tartozékokat!

Eredeti Miele tartozékok

Tökéletes kompatibilitás és garantált minőség – az eredeti Miele tartozékokkal könnyedén bővítheti készülékei funkcionalitását.

Készítse el saját egyedi kiegészítőit!

A Know-how és a 3D-nyomtatás találkozása

Minden 3D4U tartozék tartalmazza az ajánlott 3D nyomtatási paraméterek leírását, és gyárthatóság szempontjából tesztelt. Egyes kiegészítők testreszabhatók saját motívumokkal és paraméterekkel.

Biztonsági utasítás

Karbantartást, szervizelést és javítást csak képzett szakember végezhet. Az elektromos készülékek karbantartása és módosítása során be kell tartani a vonatkozó biztonsági előírásokat és szabványokat, a jogszabályi előírásokat és a balesetmegelőzési intézkedéseket. A szakszerűtlenül elvégzett karbantartási munkák jelentős anyagi károkhoz és súlyos sérülésekhez vezethetnek. A Miele nem vállal felelősséget azokért a károkért, amelyek a szakszerűtlen beépítés miatt keletkeznek. Feltétlenül vegye figyelembe a készülék használati útmutatójában szereplő biztonsági utasításokat és figyelmeztetéseket.

Eredeti Miele alkatrészek és tartozékok rendelése

Szeretne telefonon rendelni háztartási készülékekhez alkatrészeket vagy tartozékokat? Akkor hívjon minket! Örömmel segítünk önnek. Kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül is bármikor kapcsolatba léphet velünk. A Miele webshopban eredeti Miele tartozékok és (ha rendelkezésre áll: Miele eredeti alkatrészek) széles választékát találja.

+36 1 880 6400

Hétfő – Péntek: 09:00 – 17:00 Szombat – Vasárnap: zárva