Beszerzési politika

Beschaffungspolitik

Termékeink piaci sikere szorosan kapcsolódik a minőséghez, és közvetlen összefüggésben áll azzal a célkitűzésünkkel, hogy eleget tegyünk az ügyfeleink által támasztott egyre magasabb minőségi követelményeknek. A belföldi és nemzetközi piacokon fokozódó verseny miatt a minőség egyre inkább döntő tényezővé válik.

Az „Immer besser” mottó jegyében és beszerzési stratégiánk részeként is a fejlődésre türekszünk, így olyan beszállítók együttműködését keressük, akik hasonló minőségi filozófiát képviselnek, és érdekeltek egy globális szinten működő, háztartási készülékeket gyártó vállalattal való üzleti kapcsolat kiépítésében.

Munkatársaink és ügyfeleink mellett beszállítóink és a nyilvánosság iránt is elkötelezettek vagyunk. Teljesítményorientált, megbízható és tartós üzleti kapcsolatot kívánunk kialakítani a beszállítóinkkal.

Ennek előfeltétele a DIN ISO 9000 szabvány és annak későbbi változatai szerint bevezetett minőségirányítási rendszer, a DIN EN ISO 14001 szabvány szerinti környezettudatos kereskedelmi gyakorlat, igényeink határidő szerinti és rugalmas teljesítése, valamint az innovációkészség és közreműködés a technikai megoldások kidolgozása terén.

A Miele társadalmi felelősségvállalásának tudatában, etikusan és fenntarthatóan cselekvő vállalat, beszállítóval való kapcsolatát a holisztikus megközelítés jellemzi, és fontosnak tartja a társadalmi elszámoltathatóságra vonatkozó SA8000 nemzetközi szabvány (http://www.sa-intl.org) betartását mind magára, mind beszállítóira nézve. A szabvány érvényben lévő nemzetközi emberi jogi okmányokon alapul, beleértve a Nemzetközi Munkaügyi Szervezet valamennyi alapvető egyezményét, az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatát és a Gyermek Jogairól szóló ENSZ-egyezményt.