Miele FashionMaster

„FashionMaster” könnyebben vasal – a Miele méhsejtcellás szerkezetének köszönhetően

A Miele FashionMaster egy gőzös vasaló rendszer szabadalmaztatott 1-2-emelő rendszerrel felszerelt aktív vasalóasztallal a könnyű össze- és szétszerelhetőség, és exkluzív felszereltség jegyében. Mindezt kiegészíti az automatikus vízkőmentesítő és öblítés funkció, valamint a kézi gőzölő. A méhsejtcellás struktúrával a vasaló a Miele mosó- és szárítógépek textilkímélő dobjának nagy sikeréhez kapcsolódik, és ezzel tökéletesen teljessé válik az optimális textilápolás. A FashionMastert a lehrtei Miele gyárban gyártják.

A FashionMaster kifinomultsága már az össze- és szétszereléskor megmutatkozik: a szabadalmaztatott 1-2-emelőrendszerrel a készülék könnyen felállítható vagy összecsukható. Az X-tengely és a torony jellegzetes kombinációja csupán két markolattal van felszerelve, így a felállítás kíméli a hátát, és nincs szükség erőkifejtésre. A gázrugó segítségével a vasalóasztal kényelmesen és pontosan az egyénileg megfelelő, kellemes munkamagasságba állítható. Ezután kezdődhet a vasalás,  mert - a ruhától függetlenül - teljes a vasaláshoz szükséges felszerelés. Két tároló rekesz ad helyet a vasalónak és tartozékainak, így minden szükséges eszköz együtt, használatra készen áll.

Az aktív vasalóasztal felszereléséhez egy ventilátor tartozik, amely elszívja a gőzt, és felfújja a levegőt. A gőzelszívás biztosítja, hogy a gőz optimálisan át tudjon hatolni a ruhán, és csökkenti a vasalóasztalon a páraképződést. Továbbá rögzíti a ruhát, hogy ne csússzon el. A vasalóasztal huzata alatt a levegő felfújásával a varrások átnyomódása hatékonyan megelőzhető.

A finom textilszálak is, mint például az angóragyapjú, így lágyan és kímélően vasalhatók, anélkül, hogy lelapítanánk őket. Éppen ellenkezőleg: a vasalás után a ruha különösen bolyhossá válik. A fodrokat sem nyomja laposra, hanem a légpárnán gyorsan és egyszerűen formára igazítja. Az automatikus be- és kikapcsolás funkcióval pontosan elkezdheti a vasalást: amint gőzt használ, a fúvóberendezés működésbe lép – és a vasalási szünetekben automatikusan leáll.

A vasaló egy méhsejt szerkezetű talppal rendelkezik, és ezzel követi a Miele mosó- és szárítógépek textilkímélő dobjának sikerét. A méhsejt szerkezet elve garantálja, hogy a gőz optimálisan eloszlik a vasalótalp teljes felületén. Az így létrejött gőzfilm segítségével a vasalótalp rendkívül könnyen siklik át textílián, és tökéletes vasalási eredményeket biztosít. A vasaló újdonsága a lekerekített élek. Ez biztosítja, hogy a textília jobban siklik, és könnyebben csúszik a problémásabb helyeken, mint például a mandzsetták.

Azért, hogy ez a tökéletesség hosszú távon fennmaradjon, a FashionMaster gondoskodik a kiváló ápolásról. A víz keménységétől és az elpárologtatott víz mennyiségétől függően a készülék automatikusan kiszámolja a vízkőmentesítés intervallumát. A felhasználót időben értesíti a vízkőmentesítés szükségességéről, és a pontos kezdési dátumot a felhasználó választhatja meg. Az automatikus vízkőmentesítő program exkluzív a Mielétől.

Az automatikus öblítő funkció is exkluzívan a Mielénél elérhető. Az öblítési intervallumok kiszámításához a FashionMaster az elpárologtatott víz mennyiségét veszi alapul. Az öblítés a gőzelőállítót megtisztítja az elpárologtatott vízből visszamaradt ásványi anyag daraboktól.

A Miele FashionMaster egy további jellemzője a magas gőz teljesítménye, amelynek különösen vastag, merev anyagok, például farmer vagy len esetében, vagy a felakasztott ruhák gőzölésekor van nagy jelentősége. Modelltől függően a Miele gőzös vasalórendszer 4 bar gőznyomással rendelkezik.

További információk

A médiák letöltése tömörítve (zip)
Az Ön kapcsolattartója

Móger Mónika
+36 1 880 6441
monika.moger@miele.hu

Ansprechpartner

Kapcsolat

Kérdés vagy kérés esetén hívjon minket, vagy küldjön e-mailt. Örömmel állunk rendelkezésére.

További információk