125 éve a minőség szolgálatában

Ünnepelje velünk a 125. születésnapunkat, és fedezze fel egyedi ajánlatainkat!

125 Edition modellek: különleges árakkal, innovatív funkciókkal és ingyenes tartozékokkal.

125 Gala Edition modellek: ingyenes 125 hetes garanciahosszabbítással, ingyenes tartozékokkal és innovatív funkciókkal. 

 

Ezenkívül a megjelölt konyhai készülékek most exkluzív matt fekete színben is elérhetők.*

Az első tejcentrifuga 1899-es kifejlesztése óta filozófiánk és szenvedélyünk változatlan maradt: Immer Besser. A minőség és az innováció révén folyamatosan tökéletesítjük otthonát és életét exkluzív designnal, praktikus funkciókkal és intelligens készülékekkel.

 

Születésnapi ajánlataink - 125 Edition és Gala Edition készülékek

Kényeztesse magát különleges ajánlatokkal!

 

 

125 Gala Edition: kiváló minőségű készülékek, egyedülálló előnyök.

A legmagasabb minőségű készülékeink most ingyenes tartozékokkal, innovatív funkciókkal és ingyenes 125 hetes garanciahosszabbítással kaphatók.* Ez azt jelenti, hogy ön a gyors javítás, karbantartás és csere előnyeit élvezheti – közvetlenül a Mielétől.

 

 

Előnyös árak. Ingyenes tartozékok. 125 hónapos garanciahosszabbítás.

Ünnepelje meg márkánk 125. évfordulóját, és élvezze a különleges árakat! Megjelölt termékeinkhez most ingyenes kiegészítőket kaphat. Korlátozott ideig 125 hónapos garanciahosszabbítás is igénybe vehető mindössze 149 900 Ft-ért. Ezt teljes egészében a Miele kezeli, csak bizonyos termékek esetében*** érhető el, és garantálja a megbízható és gyors javítást vagy egy új készülékre való cserét.

 

 

125 év ...

 

 

 

Új funkciók

Hálózatba kapcsolható készülékek

Kényelem a mindennapokban

Minden intelligens Miele háztartási készülék kényelmesen és biztonságosan hálózatba kapcsolható. A Miele alkalmazással mindig szemmel tarthatja háztartási gépeit – még akkor is, ha éppen úton van. Használja ki az olyan funkciók előnyeit is, mint az energia- és vízfogyasztási felület, recepttippek, a 125 hetes kiterjesztett garancia aktiválása és még sok más.

Miele G7000 mosogatógépek

Fedezze fel a Miele továbbfejlesztett G7000 mosogatógépeit! 

G 7000 mosogatógépeink rendkívül alacsony víz- és energiafogyasztással, legmagasabb „A” energiahatékonyságú besorolással rendelkeznek.

125 év minőség: Miele porszívók

A Miele Complete C3 porszívók Power Efficiency motorja megnövelt hatásfokkal, sokoldalú a beépített háromrészes tartozékokkal járulnak hozzá az alapos és kényelmes porszívózáshoz.

Kiegészítők

125 Edition kiegészítők

Tisztítószereinkre ugyanazok a magas szintű előírások vonatkoznak, mint készülékeinkre. A Miele saját laboratóriumaiban kifejlesztett és tesztelt termékei a lehető legjobb tisztítási eredményeket biztosítják, és emellett fokozzák készülékei teljesítményét.

Most matt fekete színben

125 Edition kávéfőzők

Fedezze fel az új Miele 125 Edition szababonálló kávéfőzőket elegáns matt obszidiánfekete színben! A Miele kávéfőzői mesteri precizitással készülnek, így ön minden csészét minden érzékszervével élvezhet. Teljesen az ön személyes ízlése szerint.

Fedezze fel!

125 Gala Edition matt fekete készülékek

Bizonyított minőség új, elegáns kivitelben, ingyenes 125 hetes kiterjesztett garanciával. A megjelölt konyhai készülékek 2024 áprilisától exkluzív, matt fekete színben elérhetők.

Extra biztonság

125 hónapos garanciahosszabbítás

Sok év nyugalom: a Miele kiterjesztett garancia szolgáltatással biztonságot és nyugalmat élvezhet – még a 2 vagy 3 év Miele garancia lejárta után is. Így megóvhatja Miele háztartási készülékét a nem tervezett javítási költségektől.

 

 

Gyakran Ismételt Kérdések

Minden, amit a garanciahosszabbítás aktiválásáról és a Miele Appról** tudni szeretne. Az Általános Szerződési Feltételeket itt találja.A Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) teljes listájához kattintson ide.

A 125 hetes garanciahosszabbítás a Miele 125 éves születésnapja alkalmából megjelölt termékekhez érhető el. A 125 Gala Edition modellekről információt itt talál.

Hogyan tudom aktiválni a 125 hetes garanciahosszabbítást a készülékemhez?

Kérjük, győződjön meg arról, hogy készüléke jogosult a 125 hetes garanciahosszabbításra. A 125 hetes garanciahosszabbítás aktiválásához csatlakoztatnia kell készülékét a Miele Apphoz***. A porszívók és a KWT 7112 iG obsw/matt 125 Gala Edition esetében csak annyit kell tennie, hogy regisztrálja a készüléket a Miele Appban*.

Kérjük, kattintson ide vagy szkennelje be a QR-kódot, a Miele App* letöltéséhez vagy a Miele App* megnyitásához. Kövesse a Miele App* utasításait az új Miele készülék hozzáadásához. Ezután a rendszer automatikusan felszólítja önt a 125 hetes garanciahosszabbítás aktiválására.

Kérjük, töltse le a Miele App**-ot az AppStore vagy a Google Play Store áruházakból. Nyissa meg az Appot, és kövesse az utasításokat készüléke hozzáadásához. A párosítási folyamatra vonatkozó lépésről-lépésre történő utasításokat párosítási videóinkban is megtalálhatja.

A kiegészítő garancia közvetlenül a 2 vagy 3 éves Miele garancia után kezdődik, és további 125 héttel meghosszabbítja azt. A teljes garanciaidő 2 éves Miele garancia esetén 4,4 év; 3 éves Miele garancia esetén 5,4 év.

Igen, a további 125 hetes garanciát egyszeri díj ellenében összesen 10 évre meghosszabbíthatja. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot a Miele Ügyfélszolgálattal.

Vásárolja meg az opcionális garanciahosszabbítást, összesen 125 hónapra* (10,4 hónap) mindössze 149 900 Ft-ért. A 125 hónap 10,4 hónapot jelent, ebből 2 vagy 3 év Miele-garancia. A 125 hónapos garanciahosszabbítást online vásárolhatja meg.

A részletes információkat itt találja.

125 éves tapasztalatunkkal tudjuk, hogy a háztartási készülékek jövője az okos funkciókban rejlik. Az alkalmazásunk által már most is kínált előnyök mellett pedig továbbra is szeretnénk megoldásokat kínálni a fenntarthatóság témakörében az energiacímkén túl is.

Ezért vezetünk be izgalmas új funkciókat, amelyek az Appon keresztül érhetők el, mint például a fogyasztási dashboard, fenntartható receptek vagy ökológiai és tárolási tippek.

 

 

Fenntarthatósági funkció

A környezetbarát és ízletes ételekért

Fenntartható főzés

 

Az organikus főzés több, mint a zöldségek párolása. A Miele születésnapját különösen fenntartható receptekkel ünnepeljük a Miele Appban**. A Miele App** segítségével felfedezheti, hogyan főzhet környezettudatosan, kaphat ízletes inspirációkat, de főzési és tárolási tippjeinkkel az élelmiszerpazarlás elkerülésében is segítünk.

Fenntarthatósági funkció

Takarítson meg pénzt és cselekedjen fenntarthatóan

Fogyasztási dashboard

 

Élvezze az energia- és vízfogyasztás teljes átláthatóságát azáltal, hogy mosó- vagy mosogatógépét Miele App-pal** csatlakoztatja. Tele van a keze? Kérdezze meg kényelmesen Alexát vagy a Google-t fogyasztási adatairól.

RemoteUpdate

Automatikus és kényelmes

Mindig naprakész

 

Szeretné mindig egyszerűen naprakészen tartani a hálózatba kapcsolt Miele háztartási készülékeit? A RemoteUpdate funkcióval ez nem jelent problémát. A Miele háztartási készülékekhez rendelkezésre álló szoftverfrissítéseket egyszerűen letöltheti, és lehetőség szerint telepítheti. A frissítéssel kapcsolatos részleteket megtalálja a Miele Appban** a Release Notes címszó alatt.

Tökéletes társ: a Miele App** segítségével mindig figyelemmel kísérheti Miele háztartási készülékeit. Szeretné nyomon követni a sütőben zajló ételkészítési folyamatot? Vagy tudni szeretné, hogy befejeződött-e már a mosóprogram? Az App minden szükséges információval ellátja önt, valamint gyorsan és egyszerűen használható. Egyéb szolgáltatások is az ön rendelkezésére állnak, mint például a Miele fogyóeszközök és tartozékok rendelése mindössze néhány kattintással.

 

 

 

Miele az évek során

Fedezze fel velünk örökségünket, termékeink fejlődését és márkánkat!

Miele historic washing machines

Miele historic kitchen

Miele historic vacuum cleaner

Interior of factory

Miele vacuum cleaner brush

Miele historic vacuum cleaner

Historic Miele advert

Historic Miele service cars

Historic Miele logo

Historic product details

Historic Miele logo

 

 

*Az ajánlatok modellenként különböznek. A termék csomagolásában talál egy kupont, amellyel igényelheti az ingyenes tartozékokat és/vagy a garanciahosszabbítást. Egyszerűen szkennelje be a kuponon található QR-kódokat, és kövesse az utasításokat. A garanciahosszabbítás közvetlenül a 2 vagy 3 éves Miele garancia után kezdődik, és további 125 héttel meghosszabbítja azt. A garanciahosszabbítás feltételei érvényesek (miele.hu/125-eves-a-miele). Kérjük, vegye figyelembe, hogy a garanciát a készülék megvásárlásától számított 30 napon belül a Miele Appon** keresztül kell aktiválni. A megjelölt matt fekete beépíthető készülékek 2024 áprilisától kaphatók.

**Megvásárolható egy mobil végkészülékhez (a minimális rendszerkövetelményeket kérjük, tekintse meg az App-Store alkalmazásban az információk között). A Miele & Cie. KG kiegészítő digitális szolgáltatása. Minden intelligens alkalmazást a Miele@home-rendszer tesz lehetővé. A funkciók köre modellenként és országonként változhat.

***A 125 hónap 10,4 évet jelent, beleértve a 2 vagy 3 év Miele-garanciát. További információk itt találhatók. A 125 hónapos garanciahossszabbítás a következő termékkategóriákra nem vásárolható meg: porszívók, beépíthető és szabadonálló kávéfőzők, FashionMaster és MasterCool készülékek.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Maradjon naprakész az új termékek bevezetéséről, különleges ajánlatokról és hírekről.