Miele@home* – hálózatba kapcsolt készülékek

Okos hálózat: a Miele@home innovatív rendszerünkkel teljesen kihasználhatja a Miele készülékeiben rejlő lehetőségeket, és még intelligensebbé teheti a mindennapjait. Minden intelligens Miele háztartási készülék kényelmesen és biztonságosan hálózatba kapcsolható. A kezelés egyszerű: Miele App-pal, hangvezérléssel vagy integrálással meglévő otthoni okos megoldásokba. A hálózatba kapcsolás az otthoni Wi-Fi-router és a Miele Cloud segítségével történik.

Miele App**

Tökéletes társ

A Miele App-pal mindig ellenőrzés alatt tarthatja az összes Miele háztartási készülékét.

A Miele App funkciói

Általános tudnivalók

Minden szem előtt – útközben vagy otthon

Konyha

Főzés és sütés a legmagasabb szinten

Textilápolás

Ruhahegyek biztos leküzdése

A Miele 125. születésnapját új intelligens funkciókkal ünnepeljük

125 év tapasztalatával világosan látjuk, hogy a  jövőt az intelligens háztartási gépek jelentik. És az alkalmazásunk által már meglévő előnyök mellett folyamatosan olyan fenntarthatósági megoldásokat szeretnénk kínálni, amelyek túlmutatnak az energiacímkéken. Éppen ezért olyan izgalmas új funkciókat vezetünk be, amelyek az alkalmazáson keresztül érhetők el, például a fogyasztási dashboard, fenntartható receptek vagy környezetbarát és tárolási tippek.

fedezze fel születésnapi ajánlatainkat

Fenntarthatóság

A környezetbarát ízélményért

Fenntartható főzés

Az organikus főzés több, mint a zöldségek párolása. A Miele évfordulóját különösen fenntartható receptekkel ünnepeljük a Miele Appban**. Használja a Miele Appot**, és fedezze fel, hogyan főzhet környezetbarát módon, inspirálódjon, de segítséget is kaphat, hogyan kerülheti el az ételpazarlást főzési és tárolási tippjeink segítségével.

Fenntarthatóság

Megtakarítás és fenntartható életmód

Fogyasztási dashboard

Élvezze energia- és vízfogyasztásának teljes átláthatóságát úgy, hogy mosó- vagy mosogatógépét csatlakoztatja a Miele Apphoz**. Tele van a keze? Kérdezze meg kényelmesen Alexától vagy a Google-tól fogyasztási adatait.

Remote Update

Automatikus és kényelmes

Mindig naprakész

Szeretné, ha hálózatba kapcsolt Miele háztartási készülékei minden erőfeszítés nélkül mindig naprakészek legyenek? Nem probléma, köszönhetően a RemoteUpdate funkciónak. A Miele háztartási készülékekhez elérhető szoftverfrissítések egyszerűen letölthetők, és lehetőség szerint telepíthetők. A frissítés részleteit a Miele Appban** a Release Notes alatt találja meg.

Hangvezérlés***

Egyetlen szóra: egyszerű hangvezérléses kezelés.

Kényelmes és érintésmentes: az Amazon Alexa révén egyszerűen, hangvezérléssel vezérelheti Miele háztartási készülékeit.

Integrálás Smart Home rendszerekbe

A jövő háza

Tökéletesen hálózatba kapcsolva: integrálja Miele háztartási készülékeit gyorsan és egyszerűen meglévő Smart Home rendszerébe.

Készülékek közötti kommunikáció

Intelligens készülékek tökéletesen hálózatba kapcsolva

Megkönnyíti a mindennapokat: a Miele készülékek kommunikálnak egymással. Ez leegyszerűsíti és automatizálja a kezelési lépéseket.

Hálózatba kapcsolható készülékek

Ismerje meg a Miele@home segítségével a hálózatba kapcsolható készülékeket.

Számunkra a háztartási készülékek hálózatba kapcsolása esetén a felhasználó szempontjából való észszerűség áll a középpontban. Fedezze fel itt a hálózatba kapcsolható háztartási készülékeinket.

Miele Scout RX App

Vezérlés és felügyelet útközben

A mobil végkészülékekhez készült Miele Scout RX App segítségével – bárhonnan, bármikor.

**Elérhető mobileszközön (a minimális követelményekért lásd az App Store áruházban található információkat). A Miele & Cie. KG. kiegészítő digitális ajánlata. A Miele@home rendszer minden intelligens alkalmazást lehetővé tesz. A funkciók köre a típustól és az országtól függően változhat.

*A Miele & Cie. KG kiegészítő digitális szolgáltatása. Minden intelligens alkalmazást a Miele@home rendszer tesz lehetővé. Modelltől és országtól függően változhat a rendelkezésre álló funkciók köre.
**Mobil végkészülékre tölthető le (a minimális rendszerkövetelményeket lásd az App Store alkalmazásban).
***A hangvezérlés az Amazon Alexa nevű szolgáltatását használja és annak rendelkezésre állásától függ. A rendelkezésre álló funkciók köre országtól függően változhat.
****A Google, Google Home és a Google Nest Audio a Google LLC márkái. A Nest Audio működéséhez Wi-Fi, internetkapcsolat, egy közeli csatlakozóaljzat, egy Google-fiók és egy kompatibilis mobilkészülék szükséges. Az operációs rendszerrel kapcsolatos minimum követelményeket a g.co/home/req oldalon találja.