Miele@home* – hálózatba kapcsolt készülékek

Okos hálózat: a Miele@home innovatív rendszerünkkel teljesen kihasználhatja a Miele készülékeiben rejlő lehetőségeket, és még intelligensebbé teheti a mindennapjait. Minden intelligens Miele háztartási készülék kényelmesen és biztonságosan hálózatba kapcsolható. A kezelés egyszerű: Miele App-pal, hangvezérléssel vagy integrálással meglévő otthoni okos megoldásokba. A hálózatba kapcsolás az otthoni Wi-Fi-router és a Miele Cloud segítségével történik.

Miele App**

Tökéletes társ

A Miele App-pal mindig ellenőrzés alatt tarthatja az összes Miele háztartási készülékét.

App Feature

Általános tudnivalók

Minden szem előtt – útközben vagy otthon

Konyha

Főzés és sütés a legmagasabb szinten

Textilápolás

Ruhahegyek biztos leküzdése

Hangvezérlés***

Egyetlen szóra: egyszerű hangvezérléses kezelés.

Kényelmes és érintésmentes: az Amazon Alexa révén egyszerűen, hangvezérléssel vezérelheti Miele háztartási készülékeit.

Integrálás Smart Home rendszerekbe

A jövő háza

Tökéletesen hálózatba kapcsolva: integrálja Miele háztartási készülékeit gyorsan és egyszerűen meglévő Smart Home rendszerébe.

Készülékek közötti kommunikáció

Intelligens készülékek tökéletesen hálózatba kapcsolva

Megkönnyíti a mindennapokat: a Miele készülékek kommunikálnak egymással. Ez leegyszerűsíti és automatizálja a kezelési lépéseket.

Hálózatba kapcsolható készülékek

Ismerje meg a Miele@home segítségével hálózatba kapcsolható készülékeket.

Számunkra a háztartási készülékek hálózatba kapcsolása esetén a felhasználó szempontjából való észszerűség áll a középpontban. Fedezze fel itt a hálózatba kapcsolható háztartási készülékeinket.

Miele Scout RX App

Vezérlés és felügyelet útközben

A mobil végkészülékekhez készült Miele Scout RX App segítségével – bárhonnan, bármikor.

*A Miele & Cie. KG kiegészítő digitális szolgáltatása. Minden intelligens alkalmazást a Miele@home rendszer tesz lehetővé. Modelltől és országtól függően változhat a rendelkezésre álló funkciók köre.
**Mobil végkészülékre tölthető le (a minimális rendszerkövetelményeket lásd az App Store alkalmazásban).
***A hangvezérlés az Amazon Alexa nevű szolgáltatását használja és annak rendelkezésre állásától függ. A rendelkezésre álló funkciók köre országtól függően változhat.
****A Google, Google Home és a Google Nest Audio a Google LLC márkái. A Nest Audio működéséhez Wi-Fi, internetkapcsolat, egy közeli csatlakozóaljzat, egy Google-fiók és egy kompatibilis mobilkészülék szükséges. Az operációs rendszerrel kapcsolatos minimum követelményeket a g.co/home/req oldalon találja.

Fel