Szervizek részére

Javítás esetén ön, mint szakszerviz, jogosult a mosógépek, mosó-szárítógépek, mosogatógépek és hűtő-/fagyasztókészülékek legújabb szervizdokumentációjának beszerzésére. Az alkatrészlisták és a robbantott ábrák minden háztartási készülékhez rendelkezésre állnak.

Helyreállítási munkákat alapvetően csak elektrotechnikai szakember végezhet, az érvényes biztonsági előírások figyelembe vételével.

Az elektromos készülékek helyreállítása, módosítása, ellenőrzése és karbantartása során a megfelelő jogszabályi előírásokat, balesetmegelőzési intézkedéseket és az érvényes szabványokat figyelembe kell venni. A készüléken végzett karbantartási és helyreállítási munkák előtt biztonságosan le kell választani a feszültségvezető kábeleket.

 

A következő szoftvereket és eszközöket kínáljuk a professzionális szakszervizek számára:

Miele szervizdokumentáció: A szoftver egy böngészőalapú alkalmazás a szervizinformációk kereséséhez és megtekintéséhez.
A hozzáférés tartalmazza az alkatrészekkel kapcsolatos információkat, útmutatókat és leírásokat, valamint a kapcsolási rajzokat.

Miele diagnosztikai támogatás: A számítógépes alkalmazás a készülékhez csatlakoztatva lehetővé teszi a hibák kiolvasását, a készülékek alaphelyzetbe állítását és a készülék szoftverének frissítését. Ehhez optikai interfészre is szükség van.

A Miele diagnosztikai támogatás internetkapcsolat nélkül, offline is használható az ügyfélnél. Ehhez azonban az szükséges, hogy legalább 10 nappal az ügyféllátogatás előtt frissítsék az alkalmazást az online frissítésen keresztül.