Textilápolás, amely megelőzi a korát

A hosszú élettartam a valódi fenntarthatóság

A Miele készülékeket hosszú élettartamra tervezik, időtlen eleganciával és intuitív innovációval tűnnek ki, így kezelésük könnyű és kényelmes. A fenntarthatóság különösen fontos számunkra, ezért készülékeinknél az energiahatékonyságra és a hosszú élettartamra helyezzük a hangsúlyt.

Miele mosógépek

Tartós textilápolás, automatikus mosószeradagolás és innovatív funkciók gondoskodnak az optimális mosási eredményről és védik ruháit. Igénytől függően a Mielénél számos beépítési lehetőséget talál: akár megemelt egységként lábazattal, akár munkalap alá helyezve, akár mosó-szárító torony formájában, és még sok minden mást.
Ideális esetben a mosógépet nem halljuk, csak látjuk. Ezért készülékeinket kivétel nélkül nemcsak a rendkívül hosszú élettartam, hanem kifejezetten halk működésük tekintetében is ellenőrizzük.

 

Tökéletes textilápolás és optimális tisztítás

Miele szárítógépek

A Miele segítségével minden eddiginél kíméletesebben és gazdaságosabban száríthatja textíliáit: mert a hőszivattyús szárítógépeket maximális energiahatékonyság és kiváló teljesítmény jellemzi. A hőszivattyús technológia alacsony hőmérsékletei ezenkívül a textíliák szálait is kímélik és alkalmasak a kényes textíliákhoz is.

T1 típusú szárítógépeink EcoSpeed technológiával rendelkeznek, amely gyors és tartós lehetőséget kínál ruhái szárításához. Az EcoDry funkcióval kombinálva akár 20 perccel gyorsabban száríthat egy teljes töltetet, minimális energiafogyasztás mellett.

Energiahatékony & kíméletes a textíliákhoz

Miele mosó-szárítógép

A Miele mosó-szárítógépek nem ismernek kompromisszumot és helytakarékosak. Fedezze fel az innovatív kényelmi funkciókat, amelyek megkönnyítik mindennapjait: automatikus mosószer adagolás, kevesebb vasalás, gyors és gazdaságos programok és még sok más.

Mosó-szárítógépek

Nem tud dönteni?

Használja praktikus vásárlási tanácsadónkat, és találja meg az ön igényeinek megfelelő Miele készüléket. Egyszerűen válaszoljon néhány kérdésre és kezdheti is.

 

 

Miele vasalókészülékek

Tökéletes textíliák: sok textília esetében a vasalás az utolsó simítás.
A Miele FashionMaster gőzvasaló-rendszerével és a Miele vasalógépekkel a vasalás különösen egyszerű, kényelmes, gyors és hatékony. Gyűrődésmentes ruha egy szempillantás alatt.

Vasalókészülékek

Már van Miele készüléke?

Az eredeti Miele ápolótermékekkel és tartozékokkal, valamint alkatrészekkel biztosított a tökéletes kompatibilitás.

A legjobb mosási eredményekhez

Mosószer

A friss, tartós illat biztosítására

Illatpatronok

Sok extra a még nagyobb kényelemért a megszokott Miele minőségben

Tartozékok

Eredeti Miele alkatrészek – az ön készülékére szabva

Alkatrészek

Sok jó érv szól a Miele mellett

Hosszú élettartam sok éven keresztül

Termékeinket úgy terveztük, hogy sokkal többet kibírjanak, mint amit a mindennapi élet hoz. Ezt bizonyítja az a nagyszámú teszt is, amelynek termékeinket alávetjük.

*További információkat találhat itt: miele.hu/20ev

Immer Besser, 1899 óta

A Miele az első naptól kezdve betartja a márkaígéretét: „Immer Besser“ és mindig is a minőséget és a tartósságot képviselte. Vásárlóink számára ez azt a megnyugtató bizonyosságot jelenti, hogy a Miele prémium termékeivel jó döntést hoztak – valószínűleg egy életre szólót.
 

 

*További információkat találhat itt: miele.hu/20ev