Miele Tisztítószerek

A Miele tisztítószerekkel egyszerűen és megbízhatóan érheti el a legjobb eredményeket. A termékeket a kiválasztott beszállítókkal együtt fejlesztjük és vizsgáljuk a Miele saját laboratóriumaiban. Minden recept tökéletesen passzol a Miele készülékekhez.

Miele Waschmittel

Egyszerűen tökéletes mosás. A Mielével

A tartósan optimális eredmény eléréséhez az is fontos, hogy a megfelelő mosószereket használja. Nem minden kereskedelemben kapható mosószer mos egyformán jól minden mosógépben. Ezért a Miele mosószerek kifejezetten a Miele mosógépekhez készültek.

Miele Spülmittel

Egyszerűen tökéletes mosogatás. A Mielével.

A különböző készülékgyártók mosogatóprogramjai napjainkban már jelentősen eltérnek egymástól. Emiatt nem minden kereskedelemben kapható mosogatószer képes minden mosogatógépben ugyanazt a jó eredményt elérni. Ezért is kínálunk kifejezetten Miele mosogatógépekhez való szereket.

Kellemes frissesség a szárítógépből kivéve

Miele szárítógépével a hosszan tartó, kiegyensúlyozott illatok különleges élményében lehet része. A Miele illatpatronok szárítás közben az ön kedvenc illatával itatják át ruháit.

Tökéletes ápolás a sokéves megbízhatóságért.

Miele háztartási készülékeket első osztályú minőség, magas funkcionalitás és időtlen formatervezés jellemzi. Ha Miele készülékeit Miele ápolószerekkel ápolja, biztos lehet abban, hogy készülékei nem szenvednek kárt, és megjelenésük hosszabb ideig marad újszerű.

UltraPhase – a tökéletes eredményekért

A Miele forradalmasította a textilápolást: egyetlen más folyékonymosószer-adagolórendszer sem mossa olyan alaposan tisztára a színes és a fehér ruhát, mint a Miele kétfázisú rendszere.

PowerDisk – mosogatógranulátum automatikus adagolással

A PowerDisk automatikusan adagolja a megfelelő mennyiségű mosogatógranulátumot a megfelelő időben, így biztosítva, hogy a Miele AutoDos mosogatógépben rejlő lehetőségeket teljes mértékben kihasználja. A PowerDisk behelyezése után elvégzi a munkát ön helyett, ön pedig élvezheti a rendkívül hatékony és környezetbarát mosogatás élményét.

Fel