Fedezze fel a Miele tisztítószereit

Tökéletes eredmények

Tisztítószereinkre ugyanazok a magas szintű előírások vonatkoznak, mint készülékeinkre. A Miele saját laboratóriumaiban kifejlesztett és tesztelt termékei a lehető legjobb tisztítási eredményeket biztosítják, és emellett fokozzák készülékei teljesítményét.

Miele porzsákok és szűrők

Csak az eredeti Miele porzsákok és szűrők nyújtják a megszokott magas Miele minőséget. Tökéletesen illeszkednek készülékeinkhez és megőrzik kiváló teljesítményüket. Hogy szabadon fellélegezhessen.

Mosószer

Hogy tovább lelje örömét ruháiban. Gondosan kifejlesztett ruhaápoló termékeinkkel óvja ruháinak érzékeny szálait, és hosszabbítsa meg készüléke élettartamát.

Mosószer

Optimális mosási eredmény, textíliáinak egyidejű kímélése mellett – exkluzív mosószereinket kifejezetten az ön Miele mosógépéhez terveztük.

UltraPhase mosószer

A Miele forradalmasította a textilápolást: egyetlen más folyékonymosószer-rendszer sem mossa olyan alaposan tisztára a színes és a fehér ruhát, mint a Miele kétfázisú rendszere.

Szárítógép illatpatronok

Széles választékunknak köszönhetően textíliáit mindig kedvenc illatával veheti ki a szárítógépből.

Mosogatószerek

Minden mosószerünket kifejezetten a Miele mosogatógépekhez fejlesztettük ki, és ragyogóan tiszta edényeket biztosítanak.

UltraTabs All in 1

A Miele UltraTabs All in 1 gyorsan feloldódik, és minden mosogatásnál alapos és kíméletes tisztítást biztosít.

PowerDisk

Korszerű és rendkívül hatékony mosogatógranulátumaink automatikus adagolással.

Tökéletes ápolás a hosszú éveken át megbízható működésért

A Miele háztartási készülékeit első osztályú minőség, hatékony működés és időtálló design jellemzi. Ha eredeti Miele ápolószereinkkel kezeli a Miele készülékeket, biztos lehet benne, hogy készülékei hosszú időn keresztül nagy teljesítményt tudnak nyújtani.

Sok jó érv szól a Miele mellett

Hosszú élettartam sok éven keresztül

Termékeink szigorú teszteken esnek át, és a legtöbb háztartási készüléksorozatunkat 20 éves élettartamra* tesztelik. Úgy készültek, hogy sokkal többet kibírjanak, mint amit a mindennapi élet hoz.

*További információkat találhat itt: miele.hu/20ev

Immer Besser, 1899 óta

A Miele az első naptól kezdve betartja a márkaígéretét: „Immer Besser“ és mindig is a minőséget és a tartósságot képviselte. Ügyfeleink számára ez jelenti a megnyugtató bizonyosságot , hogy jó döntést hoztak a Miele prémium termékeivel – valószínűleg egy életre szólót.