• Ingyenes szállítás 30.000 Ft-ot meghaladó tartozékrendelés esetén.

Elektromos főzőlapok

Segítségre van szüksége?
Kategóriák
2 db termék felel meg a kiválasztott szűrési feltételnek
2 termék
VÁSÁRLÁSI TANÁCSADÓ

Fedezze fel, milyen típusú főzőlap illik konyhájához

Válaszoljon néhány kérdésre, hogy megtudja, melyik főzőlap felel meg leginkább az ön egyedi igényeinek és kívánságainak. Néhány kattintással megtalálhatja a tökéletes készüléket.

SEGÍTSÉG KÉSZÜLÉK VÁLASZTÁSÁHOZ
KM 6520 FR
Tűzhelytől független elektromos főzőlap
4 főzőzónával a legnagyobb kényelemért kedvező áron.
  Szállítási határidő: Alacsony készlet
  335 900 Ft [1]
  Szállítási határidő: Alacsony készlet
  KM 6523 FL
  Tűzhelytől független elektromos főzőlap
  síkba építhető a rendkívül elegáns konyháért.
   Szállítási határidő: Alacsony készlet
   524 900 Ft [1]
   Szállítási határidő: Alacsony készlet

   Miele elektromos főzőlapok

    

   A Miele elektromos főzőlapok az esztétikát, a lehető legmagasabb fokú kényelmet, a főzés egyszerűségét, a gazdaságosságot és a gyönyörű ízeket egyszerre ajánljak fel Önnek. A főzőlapon található főzőzónákat egyenként szabályozhatja, a zónákat különböző fűtőelemek fűtik fel, a zóna hőmérséklete változtatható. Ismerje meg a Miele elektromos főzőlapjait.

    

   Az elektromos főzőlap

    

   Az elektromos főzőlapoknak több fajtája létezik. A modernebbek az indukciós főzőlapok, amelyek mágneses tekercseket használnak a hő előállításához, míg a hagyományos főzőlapok elektromossággal melegítenek fel egy-egy zónát, amelyre a főzés során az edényeket és serpenyőket lehet helyezni.

    Az indukciós főzőlapokról gyakran úgy gondolják, hogy energiatakarékosabbak, mint az elektromos főzőlapok, mivel csak a serpenyőt melegítik fel, nem pedig a teljes főzőfelületet. A felmelegítésük is gyorsabb lehet, és a hőmérsékletet is könnyebb szabályozni rajtuk. Ugyanakkor drágábbak, és indukcióval kompatibilis főzőedényeket kell hozzájuk használni - így, ha van egy kedvenc serpenyője, amelytől nem hajlandó megválni, az indukciós főzőlap nem biztos, hogy a megfelelő választás az Ön számára.

   Az elektromos főzőlap hatalmas előnye, hogy gyakorlatilag bármilyen edényt, serpenyőt használhat rajta: ha ezt a típust választja akkor nincs szüksége új edényszettekre. Nem szabad elfelejteni, hogy az elektromos főzőlap a kikapcsolás után még egy ideig meleg: ezt azonban kihasználhatja, az étel melegen tartására.

    

   Az elektromos főzőlapok fajtái

    

   Az elektromos főzőlapoknak több fajtája létezik - vannak indukciós főzőlapok, amelyek mágneses tekercseket használnak a hő előállításához, és vannak hagyományosabbak, amelyek elektromossággal melegítenek fel egy egy zónát, amelyre a főzés során az edényeket és serpenyőket lehet helyezni. Az indukciós főzőlapok abban különböznek az elektromos főzőlapoktól, hogy csak a serpenyőt melegítik fel, nem pedig a teljes főzőfelületet (A Miele főzőlapok minden főzőzóna esetében maradékhő-jelzővel rendelkeznek. Ez emlékezteti Önt, hogy ne érintsen meg forró főzőzónát, és ne helyezzen rá hőérzékeny tárgyakat. Emellett lehetővé teszi a maradékhő felhasználását is az energiatakarékosság érdekében.)

    

   Az elektromos főzőlapok előnyei

    

   A Miele elektromos főzőlapok előnye a rendkívüli jó ár-érték arányuk mellett az is, hogy a sütőtől akár teljesen függetlenül is elhelyezhetjük, nem tartozik egybe.

   Az EasySelect módot nyújt arra, hogy egyetlen központi elemen található számsorral vezérelheti az egész főzési folyamatot: minden egyes zónán külön-külön hőmérsékletet állíthat be, így szinte Ön helyett készíti el az ételt, akár többet, egyszerre.

   Egyes lapok, ha egy zóna szokatlanul hosszú ideig ugyanazon a teljesítményszinten üzemel, automatikusan kikapcsolnak: minden teljesítmény szinthez meg van határozva egy maximális működési időtartam.

   Az egyes főzőlapokban található biztonsági zár és gyerekzár hasznosak mert mindkét funkció megakadályozza a főzőlap véletlen vagy illetéktelen bekapcsolását. A biztonsági zár funkció megakadályozza a kiválasztott teljesítményszintek véletlen megváltoztatását is. Ez a funkció egyébként a kikapcsolt főzőlapon is aktiválható.

   Előny, hogy nem kell kompromisszumot hoznia a méretekben sem. Szeret csak néhány edénnyel főzni, vagy szeret pazar ételeket varázsolni sok edénnyel és serpenyővel egyszerre? Bármelyiket is kedveli a Miele főzőlapok elegendő helyet kínálnak Önnek! A Miele minden főzési preferenciához kínál megfelelő főzőlapot.

   A klasszikus 60 cm széles, helytakarékos készülékek három vagy négy főzőzónásak, a nagyobb, széles készülékek három-hat főzőzónát míg a legnagyobb készülékek három-öt főzőzónát kínál önnek. Így a főzés élménnyé változik.

   A Miele elektromos főzőlapok megjelenése több mint esztétikus. Kerettel és keret nélküli süllyesztett változatban is elérhetőek, ami azt is jelenti, hogy rendkívül elegánssá teheti a konyhát.

   Ismerje meg a Miele elektromos főzőlap kínálatát és válassza a konyhájának és Önnek megfelelőt. Ha szakmai segítségre lenne szüksége jöjjön el a bemutatótermünkbe, ahol a szakértő kollégák minden felmerülő kérdésére válaszolnak.

    Fel