• Ingyenes szállítás 30.000 Ft-ot meghaladó tartozékrendelés esetén.

Gáz főzőlapok

Segítségre van szüksége?
Kategóriák
3 db termék felel meg a kiválasztott szűrési feltételnek
3 termék
VÁSÁRLÁSI TANÁCSADÓ

Fedezze fel, milyen típusú főzőlap illik konyhájához

Válaszoljon néhány kérdésre, hogy megtudja, melyik főzőlap felel meg leginkább az ön egyedi igényeinek és kívánságainak. Néhány kattintással megtalálhatja a tökéletes készüléket.

SEGÍTSÉG KÉSZÜLÉK VÁLASZTÁSÁHOZ
KM 3054-1
Gázfőzőlap
elektronikus funkciókkal a nagyobb biztonságért és kezelési kényelemért.
  Szállítási határidő: Szállítási idő 12 hét
  797 900 Ft [1]
  Szállítási határidő: Szállítási idő 12 hét
  KM 2356-1
  Gázfőzőlap
  elektronikus funkciókkal a nagyobb biztonságért és kezelési kényelemért.
   Szállítási határidő: Nem elérhető
   899 900 Ft
   Szállítási határidő: Nem elérhető
   KM 2010
   Gázfőzőlap
   négy égővel
    Szállítási határidő: Nem elérhető
    367 900 Ft [1]
    Szállítási határidő: Nem elérhető

    A Miele gáz főzőlapok

     

    Ha még a konyhatervezés elején jár, vagy a már meglévő főzőlapját szeretné modernebbre, hatékonyabbra cserélni, a bőséges választék és a számtalan modern funkció között könnyű elveszni. Mivel a főzőlapok technológiája az elmúlt években sokat fejlődött, hajlamosak lehetünk arra, hogy azt vásároljuk, amit ismerünk, és kétségtelen, hogy ebben a versenyben a gáz főzőlapok egy kissé a háttérbe szorultak. Ismerje meg a Miele gáz főzőlapokat, a funkciójukat, hogy a legjobb döntést hozhassa meg arról, melyik megoldás illik a konyhájába.

     

    Ezért érdemes Miele gáz főzőlapot választani!

     

    A Miele gázfőzőlapok tervezésekor az esztétika mellett az ergonómiát, számtalan hasznos apróságot is figyelembe vettünk azért, hogy a lehető legegyszerűbbé varázsoljuk a főzést. A gáz főzőlapok maximális teljesítményét a magyar gázszabványhoz és nyomásértékhez igazítottuk így biztonságos és optimálisan működő berendezést kaphatunk. Bár az indukciós és elektromos főzőlapok szinte berobbantak a köztudatba, egy gáz főzőlapnak is megvannak azok az előnyei, és megadja azt a szabadságot, amelyet a divatosabb társaik.

    A gáz szemmel látható hőforrás, nem érheti meglepetés, könnyen szabályozható, valamint könnyen beállítható. Mivel évtizedekig a gáz főzőlapokat használtuk, a kialakítása is olyan, amelyet valószínűleg a leginkább ismerünk a konyhában.

    Ma már a formatervezés is fontos, a hagyományos, korábban a munkalapból kiemelkedő gáz főzőlapokat felváltják a modernebb, süllyesztett vagy közel süllyesztett részben üveg felhasználásával készült formatervek, amelyek a munkalaphoz simulva elegánsabb megjelenést biztosítanak. A gáz főzőlap mérete épp úgy a megszokott szabvány, mint az indukciós: 60/90 centiméteres. Ehhez a mérethez illenek a páraelszívók is.

    Ugyanakkor a gáz főzőlapok már nem csak a klasszikus 3 vagy 4 rózsás elhelyezkedésben érhetőek el, gyakoriak, az 5 égőfejesek, akár elektronikus funkciókkal.

     

    Miele gáz főzőlap előnyei

     

    A legtöbb főzőlap megjelenése sokkal esztétikusabb annál, amit megszoktunk, vagy a képzeletünkben még él. Előny, hogy a gáz főzőlap mindig optimálisan működik: rendkívül gyors és precíz. Percek alatt felforralhat folyadékokat, megsüthet bármilyen húst és kíméletesen megolvaszthatja a csokoládét közvetlenül a serpenyőben.

    A Quick start funkció segítségével megtapasztalhatja az egykezes vezérlés rendkívüli könnyedségét (nem kell nyomi és tartani a gázt, amíg az begyullad, mert egyetlen gombnyomással megtörténik). A Comfort Clean edénytartó egyetlen mozdulattal levehető, könnyű elmosni mosogatógépen, így a gáz főzőlap tisztántartása is sokkal egyszerűbb miközben nem kell számítania odaégett, odakozmált, eltávolíthatatlan zsírra, ételmaradékra.

    A GasStop és Restart funkció különösen biztonságossá varázsolja a főzést, mert a huzat, a kifutó étel, akár el is olthatja a lángot, ám ez a funkció érzékeli, és automatikusan visszagyújtja az edény alatt a lángot a beállított értékre. Ha nem sikerül, a rendszer automatikusan elfojtja a gázellátását, így nincs gázszag és kellemetlenség sem.

    Mindemellett (egyes modellekben) a Miele kétféle wok égővel is kínál beépíthető gáz főzőlapot, hogy bármikor könnyen elkészíthesse a kedvenc ételét. A mono wok égős változatot egyetlen, közös teljesítményszabályzóval szabályozhatja míg a dual wok égőt külön-külön is.

     

    Érdemes gáz főzőlapot választani?

     

    A döntés az Ön kezében van. A gázégőkön látható lángok jelennek meg, tetejükön fém serpenyőtartóval. Ezek a gázfőzőlapok a legnépszerűbbek a profi szakácsok és a gasztronómia iránt érdeklődők körében, mivel azonnali, erőteljes hőt biztosítanak, amely gyorsan és egyszerűen szabályozható.

    A gázfőzőlapok további előnyei közé tartozik, hogy bármilyen típusú főzőedénnyel használhatók, viszonylag olcsón üzemeltethetők, és a főzőfelület használat után gyorsan lehűl. Ráadásul mivel a gáz elsődleges energiaforrás az Önhöz vezető útjáig nem keletkeznek szennyező anyagok, mint az áramtermelés esetében - így zöld megoldás. A gázfőzőlapok egyetlen hátránya, hogy gázellátáshoz kell hozzáférni, ami nem mindig lehetséges és lehet, hogy egy új konyha kialakításakor megemeli a költségeket.

    Ismerje meg a Miele gázfőző lapjainkat, találja meg az Ön számára legjobb megoldást. Ha szakmai segítséget szeretne kapni, jöjjön el a bemutatótermünkbe, ahol a szakértő kollégáink mindenben segítenek Önnek.

     

     Fel