• Ingyenes szállítás 30.000 Ft-ot meghaladó tartozékrendelés esetén.

Illatpatron

Kategóriák
4 db termék felel meg a kiválasztott szűrési feltételnek
4 termék
FA DF 152 L
DryFresh™ illatpatron, 12,5 ml – 
50 szárítási folyamathoz.
  Szállítási határidő: Raktáron
  5 723 Ft [1] (1 mosási töltet = 114 Ft)
  Szállítási határidő: Raktáron
  FA A 152 L
  AQUA illatpatron, 12,5 ml –
  50 szárítási folyamathoz.
   Szállítási határidő: Raktáron
   5 723 Ft [1] (1 mosási töltet = 114 Ft)
   Szállítási határidő: Raktáron
   FA N 151 L
   NATURE illatpatron, 12,5 ml –
   50 szárítási folyamathoz.
    Szállítási határidő: Raktáron
    5 723 Ft [1] (1 mosási töltet = 114 Ft)
    Szállítási határidő: Raktáron
    FA C 152 L
    COCOON illatpatron, 12,5 ml –
    50 szárítási folyamathoz.
     Szállítási határidő: Raktáron
     5 723 Ft [1] (0 mosási töltet = 0 Ft)
     Szállítási határidő: Raktáron

     Miele szárítógép illatok

     A Miele szárítógép illatosítók - amelyek különböző káprázatos és hosszan tartó illatokban kaphatók - szárítás közben a választott illattal árasztják el a tiszta ruháit. A Miele szárítógép illatokat egy dél-franciaországi családi vállalkozás - amely 1871 óta foglalkozik parfümök készítésével - gyártja. Parfümszakértőik szabadalmaztatott eljárással biztosítják, hogy a parfümben lévő illóolajok megmaradjanak.

      

     Miért fontos a Miele szárítógép illat?

     Gyakori, hogy szárítás közben a kimosott ruhák elveszítik a mosószer illatát. Ez azért van, mert a forró levegő egyszerűen eltávolítja azt így hiába a mosószer bája, elveszik.

     Képzelje el, hogy a szárítás után kinyitja a szárítót és az Ön által választott friss illat segítségével valóban tisztának érzi a száraz ruhát. A Miele szárítógép illatok segítségével gondoskodhat arról, hogy mosása után ruháinak sokkal hosszabb ideig frissek és kellemesek legyenek. A Miele szárítógép illatintenzitása Önön múlik, kedvére állíthatja.

     A különleges Miele parfümillatokat a Mane, egy dél-franciaországi családi vállalkozás gyártja, amely 1871 óta foglalkozik parfümök készítésével. Egy általuk szabadalmaztatott eljárás biztosítja, hogy a parfümökben lévő illóolajok megmaradjanak. Az eredmény: friss mosás, természetes illattal, amely akár 4 hétig is megmarad.

      

     Fedezze fel a Miele szárítógép illatpatron előnyeit

     Képzelje el, hogy illatosan, száraszon veszi ki a ruháját a Miele szártógépéből. Nem ábránd, könnyen megteheti, ha a Miele szártógép illatait használja. Íme, a legfontosabb előnyök, amiket érdemes kihasználnia.

      

     Érzéki befejezés a szennyeshez

     A Miele DayFresh illatpatron szárítás közben a kedvenc – és a hangulatához választott - illatába burkolja a megszárított ruhát. Amikor kiveszi a kedvenc ruháit a szárítóból, nemcsak tökéletesen száraz, hanem az Ön által választott illatú is lesz.

      

     Aqua illatosító flakon

     FragranceDos illatosítóval ellátott szárítógép vásárlása esetén ingyenesen kap egy Aqua illatosító flakont, valamint egy második, tetszőlegesen választott flakont FragranceDos² illatosítóval. Így gyorsan válthat másik illatra, mivel 2 illatosító flakon helyezhető a szárítógép könnyen hozzáférhető szűrőjébe.

      

     Újdonságok: DryFresh® illatosító flakon

     Nem minden, csak rövid ideig viselt ruhadarabnak kell egyenesen a szennyeskosárba kerülnie. A DryFresh® illatosítóval könnyedén felfrissítheti ruháit. A kellemetlen szagokat pillanatok alatt semlegesítheti vele.

      

     FreshPlex techológia

     A DayFresh illatpatronban található FreshPlex technológia a tökéletes egyensúlyt kínálja. A ruhái illatosak lesznek éppen úgy, mintha most vette volna le őket a szárítóról. Így öblítőt sem kell használnia.

     További előny, hogy több különböző illatból kiválaszthatja az Önnek megfelelőt, melyek akár 50 szárításig elegek: a Coccon, Nature vagy Aqua illatok közül is választhat.

      

     Szárítógép parfüm

     A Miele szárítógépek illatpatron révén kellemes parfüm illatot biztosítanak a ruháknak. Egyszerűen és könnyen hozzáadható a szárítógéphez, amelyek finom illatot árasztanak, amikor a szárítógép működik. Így friss, illatos ruhákat élvezhet minden alkalommal.

      

     Ismerje meg a tiszta, száraz és káprázatos illatú ruhák csodás előnyeit. Válassza a szárítógéphez az illatpatronokat, illatokat: rendelje meg akár most!

      Fel