• Ingyenes szállítás 30.000 Ft-ot meghaladó tartozékrendelés esetén.

Porzsák nélküli padlóporszívók

Segítségre van szüksége?
Kategóriák
6 db termék felel meg a kiválasztott szűrési feltételnek
6 termék
VÁSÁRLÁSI TANÁCSADÓ

Fedezze fel, melyik porszívó a megfelelő az ön számára

Új porszívót szeretne vásárolni? Használja praktikus vásárlási tanácsadónkat, hogy néhány kérdés megválaszolásával megtalálja a tökéletes készüléket.

SEGÍTSÉG KÉSZÜLÉK VÁLASZTÁSÁHOZ
Boost CX1 Cat & Dog PowerLine
Porzsák nélküli padlóporszívó
a legmagasabb higiéniai igényekhez kompakt kialakításban. 
  Szállítási határidő: Raktáron
  179 900 Ft [1]
  Szállítási határidő: Raktáron
  Boost CX1 PowerLine
  Porzsák nélküli padlóporszívó
  a maximális szívóteljesítményért kompakt kialakításban. 
   Szállítási határidő: Raktáron
   124 900 Ft [1]
   Szállítási határidő: Raktáron
   Blizzard CX1
   Porzsák nélküli padlóporszívó
   EcoTeQ Plus szívófejjel a takarékos porszívózáshoz a legjobb tisztítás mellett.
    Szállítási határidő: Raktáron
    159 900 Ft [1]
    Szállítási határidő: Raktáron
    Blizzard CX1 Comfort
    Porzsák nélküli padlóporszívó
    a fogóba integrált rádiós vezérléssel a rendkívül kényelmes kezeléshez.
     Szállítási határidő: Raktáron
     219 900 Ft [1]
     Szállítási határidő: Raktáron
     Boost CX1 Parquet PowerLine
     Porzsák nélküli padlóporszívó
     az érzékeny padlók legkímélőbb ápolásáért kompakt kialakításban. 
      Szállítási határidő: Raktáron
      159 900 Ft [1]
      Szállítási határidő: Raktáron
      Blizzard CX1 Parquet
      Porzsák nélküli padlóporszívó
      nagy szívóteljesítménnyel és teleszkópcsővel az alapos porszívózáshoz.
       Szállítási határidő: Raktáron
       179 900 Ft [1]
       Szállítási határidő: Raktáron

       Miele porzsák nélküli padlóporszívók

        

       A Miele porzsák nélküli porszívó a technológia és az innováció lenyűgöző találkozása, ahol a cél az, hogy a porzsák nélküli padlóporszívók minimális erőfeszítéssel, maximális tisztítási teljesítményt nyújtsanak. Ha egy porzsák nélküli porszívótól a legjobb tisztítási teljesítményt várja, válassza bármelyik Miele porszívót.

        

       Mennyire hatékonyak a Miele porzsák nélküli porszívói?

        

       Minden Miele porzsák nélküli padlóporszívó akár 10-11 méteres hatósugárban is képes tisztítani, így egymás után több helyiségben is porszívózhat anélkül, hogy időről időre újabb áramforrást keres. A Miele porszívók alkalmasak arra, hogy a legkülönbözőbb padlótípusokon, a bútorok alatt vagy akár a mennyezeti sarkokban – is kitakaríthasson vele. A porzsák nélküli porszívók kompaktak, könnyűek, ergonomikus kialakításuk miatt kényelmes takarításra adnak lehetőséget.

        

       A Miele Blizzard porszívók négy minden irányban forgó kerékkel vannak felszerelve, amelyek rendkívül könnyű manőverezhetőséget biztosítanak, míg a Boost modellek oldalsó kerekekkel rendelkeznek a stabilitás és a biztos helytartás érdekében, még lépcsőkön is. A Miele Boost porszívók TrackDrive funkcióval is rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy iránytartóak maradnak, és nem ütköznek ajtókeretekbe vagy bútorokba.

        

       Miele porszívó előnyei

        

       Kompakt méretük ellenére a Miele porzsák nélküli porszívók akár 890 W-os, hatalmas tisztítási teljesítményt nyújtanak. A nagy szívóerejű Vortex technológiával felszerelt Miele porszívók akár 100 km/h-ás szívó erővel szívják magukhoz a por- és szennyeződés részecskéket, így az utolsó molekuláig összegyűjtik őket. Mi több, a Blizzard CX1 porszívó EcoTeQ Plus padlófejével még energiatakarékos takarítást is kínál nagy teljesítmény mellett.

        

       A Miele porszívója mindig kéznél lesz. A porzsák nélküli hengeres porszívók integrált tartozékokkal rendelkeznek a sokoldalú takarításhoz. A porszívó belsejében - kizárólag a Miele-nél - a külső VarioClip-en tárolva kényelmesen válthat az igényeinek leginkább megfelelő tartozékra. Háziállatok szőrét távolítja el a kanapéról? Nehezen fér hozzá a szekrény mögött felgyülemlett porhoz? A mindig kéznél lévő speciális fúvókákkal és kefefejekkel a Miele segítségével bármilyen felületet vagy szűk sarkot könnyen kitakaríthat.

        

       Miért könnyű a Miele porzsák nélküli porszívóval a takarítás?

        

       A porzsák nélküli porszívózásnak számtalan előnye van, a Miele azonban ebben a szegmensben is magasra tette a mércét azzal, hogy a legapróbb részletekre is odafigyel!

        

       Intelligens formatervezéssel és innovatív technológiával a Miele a klasszikus porszívók kényelmét kínálja. Nem számít, hogy mekkora az Ön otthona, a Miele porzsák nélküli porszívókat úgy tervezték, hogy a porszívózási rutin a lehető leggördülékenyebb legyen. Nincs görnyedés - a Miele zsák nélküli porszívók nagyméretű lábkapcsolókkal rendelkeznek a kábeltekercseléshez és a motor be- és kikapcsolásához egyetlen érintéssel.

        

       Állítható a magasságuk: minden Miele porzsák nélküli porszívó teleszkópos szívórúddal van felszerelve, hogy takarítás közben könnyen alkalmazkodhasson a változó magassághoz. A választott modelltől függően minden porszívó egy vagy több parkolási rendszerrel rendelkezik a praktikus és biztonságos tárolás érdekében. Egyszerűen akassza a padlófejét a porszívó oldalára, ahol függőlegesen marad, amíg legközelebb szüksége van rá.

        

       Milyen előnyei vannak a porzsák nélküli porszívóknak?

        

       A porzsák nélküli porszívók előnye, hogy rendkívül higiénikusak és hatékonyak. Annak ellenére, hogy a port nem gyűjti zsákba, nem engedi, hogy kiszabaduljon, amikor a tartály kioldódik. A Miele egy lépéssel előrébb gondolkodik, hiszen az összegyűjtött port hatékonyan szétválasztja két különböző tartályba: az egyikbe a durva a másikba a finom port gyűjti. Előny, hogy akár egyetlen kattintással kiveheti a portartályt, és közvetlenül a szemetesbe ürítheti: így valóban nincs szükség porzsákra.  

       A Miele Boost porzsák nélküli porszívókban található higiéniai, hosszú élettartamú szűrő karbantartásmentes, és a por 99,98%-át képes felfogni - anélkül, hogy valaha is cserélni kellene. Ráadásul a szűrőkeretek újrahasznosított műanyagból készülnek, ami még nagyobb nyugalmat biztosít.

        

       Válassza ki az Önnek megfelelő porzsák nélküli Miele porszívót és vásárolja meg a partnereinknél. Ha további kérdése van, szeretne segítséget kapni a döntésében, szeretettel várjuk a bemutatótermünkben.

        

        Fel