• Ingyenes szállítás 30.000 Ft-ot meghaladó tartozékrendelés esetén.

Robotporszívók

Segítségre van szüksége?
Kategóriák
3 db termék felel meg a kiválasztott szűrési feltételnek
3 termék
VÁSÁRLÁSI TANÁCSADÓ

Fedezze fel, melyik porszívó a megfelelő az ön számára

Új porszívót szeretne vásárolni? Használja praktikus vásárlási tanácsadónkat, hogy néhány kérdés megválaszolásával megtalálja a tökéletes készüléket.

SEGÍTSÉG KÉSZÜLÉK VÁLASZTÁSÁHOZ
Scout RX3 Home Vision HD
Robotporszívó
élő képtovábbítással és 170 perc futási idővel.
  Szállítási határidő: Raktáron
  369 900 Ft [1]
  Szállítási határidő: Raktáron
  Scout RX3
  Robotporszívó
  a legjobb tisztítási eredménnyel és App-pal történő vezérléssel.
   Szállítási határidő: Raktáron
   284 900 Ft [1]
   Szállítási határidő: Raktáron
   Scout RX3 Runner
   Robotporszívó
   a legjobb tisztítási eredménnyel és App-pal történő vezérléssel.
    Szállítási határidő: Raktáron
    314 900 Ft [1]
    Szállítási határidő: Raktáron

    Miele robotporszívó

     

    A Miele ergonomikus robotporszívók megkönnyítik az életét azzal, hogy teljesen automatikusan tisztítják meg otthonát. A Miele robotporszívókra jellemző, hogy rendkívül precízek és megbízhatóak: a kamerák, érzékelők, az elektronika és a szoftverek intelligens kombinációja biztosítja, hogy teljes mértékben megbízhat bennük.

     

    Mi pontosan a robotporszívó?

     

    Sokan úgy gondolják, hogy a robotporszívó az elmúlt évtized fejlesztése. Valójában már az 1960-as évek elején léteztek robotporszívók, vagy azon az elven működő gépek. A robotporszívó, amelyet néha robovacnak vagy roombának is neveznek egyébként egy olyan autonóm (azaz egyedül, vagy minimális emberi beavatkozással működő) porszívó, amely érzékelőkkel, különböző programokkal és tisztítási rutinokkal ellátott.

    Képzelje el, hogy minden nap ragyogóan tiszta padlóra érkezik haza, anélkül, hogy bármit is tennie kellene. Túl szépen hangzik, hogy igaz legyen, igaz? Pedig semmi más nem szükséges hozzá, csak egy robotporszívó.

    De milyen egyéb előnyei vannak a robotporszívóknak?

     

    A robotporszívó előnyei

     

    A Miele robotporszívójának egyik figyelemre méltó előnye, hogy programozhatók úgy, hogy akkor takarítsanak, amikor Ön más feladatokkal van elfoglalva, vagy akár éppen távol van otthonától. Így felszabadul az ideje (és a kényelmetlenséget is leveszi a válláról) ezt az időt pedig akár fontosabb dolgokra is fordíthatja. Előny, hogy ha Ön home office-ben dolgozik, a porszívó csendben elvégzi a takarítási munkákat.

     

    A robotporszívó csökkenti az allergének számát: ha van valamilyen allergiája, az nagyban befolyásolhatja az életminőségét. Ha rendszeresen használ robotporszívót az otthonában jelentősen csökken az allergénterhelés, és bizonyítottan tisztább lesz a levegő. A Miele robotporszívó akár a milliméternél is kisebb allergéneket, koszt is összegyűjt, így szinte kristálytiszta lesz a levegő.

     

    A Miele robotporszívó olyan, mintha lenne egy személyes házvezetőnője, vagy takarítónője. Az applikációval, távirányítóval állítsa be, hogy a robot mely napokon mikor és hol takarítson és hol ne. A Miele robotporszívó fáradhatatlanul elvégzi a munkát.

     

    Van háziállata? Ha eddig gondot okozott az állandó takarítás utána, bízza a feladatot a Miele robotporszívóra, amely eltávolítja a háziállatok szőrét bármilyen felületről: még a legnehezebb, vedlési folyamatban is.

     

    A robotporszívó képes ott is hatékonyan kitakarítani, ahová Ön nem fér el, vagy ahol kényelmetlen lenne. Ha nem porszívózik rendszeresen az ágy és a kanapé alatt, ott por, szőr és ételmorzsák halmozódhattak fel. A Miele robotporszívók elég alacsonyak ahhoz, hogy a legtöbb bútor alá, sőt még a konyhapult alá is beférjenek így a rejtett helyekről is eltávolítják a port, koszt és nem engedik felhalmozódni, összegyűlni.

     

    Miért válassza a Miele robotporszívót?

     

    Összegyűjtöttünk néhány meggyőző érvet, hogy a piacon megtalálható számtalan gyártó közül miért éppen a Miele robotporszívót válassza.

    A tökéletes navigáció: a Miele a szívóerőt és a tisztítási teljesítményt a precizitás magas szintjére emeli, és magasra teszi a lécet a piacon, ha hatékonyságról és alaposságról van szó. A kamerák, érzékelők, az elektronika és szoftverek egyedülálló kombinációjával a robotporszívók szisztematikusan navigálnak a helyiségekben.

     

    Bútorvédelem: a Scout RX3 két elülső kamerája lehetővé teszi a készülék útjában lévő akadályok távolságának folyamatos mérését. A készülék elején található 7 infravörös érzékelőből álló bútorvédelmi technológiával együtt ez lehetővé teszi az akadályok felismerését és kikerülését. Három további infravörös érzékelő a készülék alatt helyezkedi el, így folyamatosan méri a talajmagasságot, megakadályozva ezzel, hogy a porszívó leessen – például - a lépcsőn.

     

    3D intelligens navigáció: a Scout RX3 még a környezetét is képes 3D-ben látni. A Smart Navigation rendszert tovább fejlesztették, így a robotporszívó nagy pontosságban, 3 dimenzióban érzékeli a környezetet. Ennek előnye, hogy szélességet és magasságot is érzékel, így a legbonyolultabb elrendezésű szobákban is rendületlenül takarít, miközben minden tereptárgyat kikerül.

     

    A Miele robotporszívókat a Miele Scout App segítségével távolról, egy applikáció segítségével is irányíthatja, programozhatja. A megnövelt (immár akár 170 perces üzemidő) miatt a takarítás a nagy alapterületű otthonokban sem marad félbe. A munka elvégzése után a porszívó automatikusan a dokkolóhoz megy és elkezdi önállóan feltölteni magát.

     

    A Miele robotporszívó különleges tulajdonsága, hogy a frontoldali kamerákkal nem csak tisztítás közben, hanem akár álló helyzetben is képet küld, így ön a telefonján ellenőrizheti az otthonát.

     

    Ismerje meg a Miele robotporszívók nyújtotta kényelmet és válassza az Önnek megfelelőt. Ha szakmai segítséget szeretne a döntéshez, szeretettel várjuk a bemutatótermünkben! Vagy válogasson további porszívó ajánlataink közül.

     

     Fel