A sütés sosem volt ilyen egyszerű

Tökéletes eredmények
Az optimális sütési hőmérséklet az összesen három sütési fokozat bármelyike segítségével gyorsan elérhető, amit hangjelzés erősít meg. Az egyszer beállított hőmérséklet a teljes folyamat során állandó marad. Nem kell foglalkozni a teljesítmény fokozatok állítgatásával.
Rugalmasan használható
A TempControl minden indukciós főzőlaphoz használható edénnyel működik. Így nem kell új főzőedényeket vásárolni. A kerek TempControl főzőzónák szükség esetén hagyományos módon is működtethetőek, pl. főzéshez.
Egyszerű kezelés
Három sütési fokozat közül választhat különféle hőmérsékleti tartományokkal. Így minden étel tökéletesen elkészíthető. Sok ételhez kell szószt készíteni, pl. bolognai mártás, vagy raguk. A TempControl a lassú főzés fokozat kiválasztását követően leszabályozza a hőmérsékletet. A spriccelő szósz tehát már a múlté.
Magas biztonság
A TempControl megbízhatóan előzi meg, hogy a serpenyőben túlmelegedjen az olaj vagy a vaj. Ez egy részről rendkívül biztonságos, más részről pedig mindig tartja az ételhez szükésges optimális hőmérsékletet. Többé semmi sem ég le.
Melegen tartás plusz
A Miele indukciós főzőlapok alapvetően rendelkeznek egy melegentartó automatikával, mely az ételeket az optimális tálalási hőmérsékletükön tartja. A TempControl emellett a hideg ételek, például egytálételek kímélő felmelegítését is lehetővé teszi leégés vagy kiszárítás nélkül.
Modelltől függő felszereltségi jellemzők