Az intuitív kezeléssel egyszerű a főzés

SmartSelect White
A teljesítményfokozatokat és az időket rendkívül egyszerűen és gyorsan állíthatja be a SmartSelect segítségével. A fehér és különösen kontrasztos kijelzőnek köszönhetően a leolvasás még kényelmesebb. A SmartSelect White vezérléssel ellátott főzőfelületek ezenkívül ugyanazokat a kényelmi jellemzőket mutatják fel, mint a SmartSelect – például az egyszerűen használható időkiválasztást.
SmartSelect
A teljesítményfokozatokat és az időket rendkívül egyszerűen és gyorsan állíthatja be a SmartSelect segítségével. Mindegyik főzőzónát egy sárga háttérfénnyel megvilágított számsor közvetítésével kezelhet, amely minden szögből kiválóan olvasható. Az időzítőt a SmartSelect segítségével érezhetően kényelmesebben állíthatja be, mivel külön választhatja ki a stoppert és a lekapcsoló automatikát. 
ComfortSelect
Központi vezérlőpult a főzéshez: a központi számsorral vezérelheti az összes főzőzónát és teljesítményfokozatot. A kiegészítő funkciók is kényelmesen használhatók, mivel ezek közvetlenül a számsor fölött elrendezve jelennek meg. Itt adhatja meg az időadatokat is – gyorsan és egyszerűen.
EasySelect
Koncentráljon arra, ami igazán fontos: az EasySelect egy központi számsorral vezérli az összes főzőzónát és teljesítményfokozatot. A kezelés során így csak a lényeges funkciókra kell összpontosítania. 
Gombvezérlés
A forgatógombos vezérléssel gyorsan és intuitív módon állíthatja be a teljesítményfokozatokat és az időket. Minden főzőzónához különálló gomb tartozik, melyekkel a közvetlen beállítás rendkívül egyszerűen elvégezhető.
Modelltől függő felszereltségi jellemzők