Automatikus adagolás integrált PowerDisk funkcióval

Kiváló tisztítási eredmények
Tapasztalja meg ön is a kiváló tisztítási eredményeket a legújabb innovációnkkal: ez az AutoDos, a világ legelső automatikus adagolása intergrált PowerDisk funkcióval – a Miele fejlesztésével. A mosogatógép és az exkluzív granulátum így egy precízen összehangolt rendszert alkot. A granulátum adagolása a választott programtól függően történik – a szükséges mennyiségben és az optimális időpontban. Ezzel a módszerrel többszörös adagolás is lehetséges egyetlen programon belül. Az Automatikus programban egy érzékelő méri a szennyezettségi fokot, és ennek megfelelően állítja be az adagolást.
Maximális kezelési szabadság
Az új generációs mosogatógépek maximális kezelési szabadságot kínálnak. Használhatja az AutoDos automatikus adagolást integrált PowerDisk funkcióval, de adagolhatja a tablettákat vagy a port hagyományos módon, az adagolókamrán keresztül is. Egyedileg és bármikor eldöntheti, hogy mely tisztítószert használja.
A mosogatószerre nem kell minden mosogatás után gondolnia, elég, ha csak körülbelül egy hónap után jut az eszébe – mivel az innovatív PowerDisk adagolótechnika átlagosan 20 mosogatáshoz* elegendő granulátumot tart készenlétben. Élvezze a szabadságot! Akár az AutoStart funkciónál*: egy programozás elég – azután a világelső önálló mosogatógép automatikusan elmosogat a kívánt napon és időpontban. Így mindennapjai egyszerűbbé válnak, és kihasználhatja az egyedülálló kényelemmel járó előnyöket.
Az ECO programban Modelltől függő felszereltségi jellemzők