Optimálisan és kényelmesen adagolva

Mosószerkapszulák

Fedezze fel már adagolt kiszerelésű mosószereinket, amelyek alaposan tisztítják és védik kiváló minőségű textíliáit és ruhadarabjait. Praktikus Miele kapszuláinkat könnyű használni, és tökéletesen illeszkednek Miele mosógépéhez. Élvezze a jobb higiéniát, a hosszabb ideig tartó illatot és optimalizálja textíliái tartósságát.

Optimalizálja tisztítási eredményét

A Miele mosószerkapszulái minden kihívásnak megfelelnek, és számos lehetőséget kínálnak a különböző textíliákhoz vagy foltokhoz. Kapszuláink különösen hatékonyak és praktikus eldobható csomagolásban kaphatók.

Mosószerkapszulák

Mosószerkapszulák

Egyszer használatos kapszuláink újrahasznosított műanyagból készülnek, könnyen nyitható fedéllel. Sokféle változatban kaphatók, így mindig megtalálhatja az egyéni igényeinek megfelelőt. Mindegyikbe pontosan a tökéletes mennyiségű mosószer van adagolva. Innovatív designunk nemcsak maximalizálja a tisztítási hatékonyságot, hanem megakadályozza az alul- vagy túladagolást is. Ezáltal a használata gyerekjáték.

Wool kapszulák

WoolCare kapszulák

Ápolja érzékeny gyapjú textíliáit WoolCare kapszuláinkkal. Megtartják a szálak alakját, és így biztosítják a ruhák gyönyörű megjelenését.

Vásárlás most
Sportok

Sport kapszulák

A Miele sportmosószer speciális hatóanyagot használ a kellemetlen szagok megszüntetésére és felfrissíti ruháit.

Vásárlás most
Ágy fehér ágyneművel

DownCare kapszulák

A lanolinnal dúsított pehelytoll-mosószerünk biztosítja, hogy a tollból készült termékek megőrizzék rugalmasságukat, légáteresztő képességüket és bolyhosságukat anélkül, hogy a tollak összeragadnának.

Vásárlás most
Emberek kint edzenek

Outdoor kapszulák

Ezek a kapszulák védik kültéri ruházatának membrán funkcióit, és megőrzik funkciójukat és alakjukat.

Vásárlás most

Textilápolás:
megújítás, foltok eltávolítása és védelem

CottonRepair kapszulák

A Novozymes-technológiával felszerelt innovatív formulánkkal a CottonRepair új életet ad kedvenc ruhadarabjainak. Egyetlen mosás alatt eltávolítja a bolyhokat és láthatóan megújítja a színek intenzitását és ragyogását.

Booster kapszulák

Javítsa mosási eredményeit nagy teljesítményű Booster kapszuláinkkal, amelyek a fejlett enzimtechnológiának köszönhetően még a legmakacsabb foltokat is könnyedén eltávolítják.

ImpraProtect kapszulák

Az ImpraProtect segítségével megőrizheti a ruhadarabok vízálló tulajdonságait, és biztosíthatja, hogy azok rugalmassága és légáteresztő képessége érintetlen maradjon.

Öblítőszer

Aqua

Fedezze fel a tisztaság soha nem látott szintjét az Aqua élénkítő illatával kombinálva – a lédús zöld gyümölcsök szimfóniája és a vízi virágok összhangja, amely természetes frissességet kölcsönöz.

Teljes kapszulakínálatunk

A Miele kapszulák többnyire újrahasznosított műanyagból készülnek, ezért kímélik a környezetet. Innovatív kialakításukkal gondoskodnak arról, hogy a mosószerrekesz mindig tiszta maradjon. Az öblítőrekeszbe való közvetlen behelyezésen kívül a praktikus nyitófül kézzel is kinyitható. Így a Miele kapszulák minden Miele mosógépben használhatók.

Fedezze fel további Miele mosószereinket

Mosógépe tökéletes kiegészítője

Miele mosószerek

Automatikus adagolás a nagyobb hatékonyság és kényelem érdekében.

UltraPhase

Fel