Az új Miele App*

Minden szem előtt – útközben vagy otthon

Tökéletes társ: a Miele App-pal mindig figyelemmel kísérheti Miele háztartási készülékeit. Szeretné például nyomon követni a sütőben zajló ételkészítési folyamatot? Vagy tudni szeretné, hogy befejeződött-e már a mosóprogram? Az App ellátja önt a szükséges információkkal, és kényelmes, gyors kezelést biztosít. Ezenkívül az App olyan kiegészítő információkat és szolgáltatásokat kínál az ön Miele készülékeihez, mint a BaristaAssistant vagy a receptek. Töltse le most az Appot!

A Miele 125. születésnapját új intelligens funkciókkal ünnepeljük

125 év tapasztalatával világosan látjuk, hogy a  jövőt az intelligens háztartási gépek jelentik. És az alkalmazásunk által már meglévő előnyök mellett folyamatosan olyan fenntarthatósági megoldásokat szeretnénk kínálni, amelyek túlmutatnak az energiacímkéken. Éppen ezért olyan izgalmas új funkciókat vezetünk be, amelyek az alkalmazáson keresztül érhetők el, például a fogyasztási dashboard, fenntartható receptek vagy környezetbarát és tárolási tippek.

fedezze fel születésnapi ajánlatainkat

Fenntarthatóság

A környezetbarát ízélményért

Fenntartható főzés

Az organikus főzés több, mint a zöldségek párolása. A Miele évfordulóját különösen fenntartható receptekkel ünnepeljük a Miele Appban**. Használja a Miele Appot**, és fedezze fel, hogyan főzhet környezetbarát módon, inspirálódjon, de segítséget is kaphat, hogyan kerülheti el az ételpazarlást főzési és tárolási tippjeink segítségével.

Fenntarthatóság

Megtakarítás és fenntartható életmód

Fogyasztási dashboard

Élvezze energia- és vízfogyasztásának teljes átláthatóságát úgy, hogy mosó- vagy mosogatógépét csatlakoztatja a Miele Apphoz**. Tele van a keze? Kérdezze meg kényelmesen Alexától vagy a Google-tól fogyasztási adatait.

RemoteUpdate

Automatikus és kényelmes

Mindig naprakész

Szeretné, ha hálózatba kapcsolt Miele háztartási készülékei minden erőfeszítés nélkül mindig naprakészek legyenek? Nem probléma, köszönhetően a RemoteUpdate funkciónak. A Miele háztartási készülékekhez elérhető szoftverfrissítések egyszerűen letölthetők, és lehetőség szerint telepíthetők. A frissítés részleteit a Miele Appban** a Release Notes alatt találja meg..

AZ ÚJ MIELE APP

Dashboard

Az ön ellenőrzési központja

Azért, hogy mindig tájékozott legyen a hálózatba kapcsolt Miele készülékei aktuális állapotáról, a dashboard optimális áttekintést kínál. Azonnal láthatja, hogy a mosóprogram már befejeződött-e, vagy hogy megtörtént-e a sütő előmelegítése. A gyors hozzáférési funkció lehetővé teszi a fontos beállítások, például a szüneteltetés vagy a leállítás közvetlen elvégzését. Ezenkívül az új design még egyszerűbbé és intuitívabbá teszi a kezelést.

MobileControl

Tartson mindent kontroll alatt

Gyors és kényelmes: a MobileControl révén nemcsak mindent szem előtt tarthat, hanem közvetlenül be is avatkozhat. Az Appon keresztül közvetlenül és fáradságmentesen végezhető el a programválasztás, a késleltetett indítás és más opciók. Így gyerekjáték a Miele készülékek kezelése.

RemoteUpdate

Mindig naprakész

Szeretné mindig egyszerűen naprakészen tartani a hálózatba kapcsolt Miele háztartási készülékeit? A RemoteUpdate funkcióval ez nem jelent problémát. A Miele háztartási készülékeihez rendelkezésre álló szoftverfrissítések a lehető legegyszerűbben továbbíthatók az adott készülékre és ott telepíthetők. A frissítések részleteit Release Notes-ként olvashatja el az Appban.

PairingAssistant

Segítség a hálózatba kapcsolás során

Lépésről lépésre haladó útmutató az új készülékek hozzáadásához. Az App lépésről lépésre végigvezeti a regisztrációs folyamaton, melyhez segítő illusztrációkat is megjelenít. Semmi sem áll a sikeres hálózatba kapcsolás útjában.

Az App konyhai funkciója

FoodView

Minden szem előtt

Ellenőrizze a sütőben lévő ételeket – még ha éppen máshol is tartózkodik: a sütőtér tetejébe épített kamera megmutatja önnek okostelefonján vagy tabletjén, hogy néz ki az étel. Igény esetén ugyanilyen kényelmesen módosíthatja távolról a hálózatba kapcsolt sütő üzemmódjainak beállításait mobil végkészüléke segítségével. A nagyobb kontroll így nagyobb szabadságot jelent – és összehasonlíthatatlan kényelmet.

BaristaAssistant

Állítsa be a tökéletes ízvilágú Espressót

A kedvenc Espressójához megfelelő kávébab és optimális készülékbeállítások szükségesek. A BaristaAssistant segít ebben a finomhangolásban. Lépésről lépésre, négy–nyolc kóstolóval vezeti végig a kávékedvelőket a személyes ízvilág kialakításáig. Ez az eljárás egyedülálló, mert nemcsak egyes paramétereket módosít az Appon keresztül, hanem kizárásos eljárást alkalmazó folyamatláncot használ az Espresso ízének kívánság szerinti optimalizálásához.

CookAssist

Tökéletes sütési eredmények egyszerűen, az App segítségével

A tökéletes sütési eredmények titka: a Miele CookAssist segít önnek a steakek, de számos más étel optimális elkészítésében is. A Miele App lépésről lépésre haladó útmutatójának köszönhetően a hőmérsékletek és az ételkészítési idők automatikusan továbbítódnak a TempControl főzőlaphoz. Önnek már csak jóvá kell hagynia a beállításokat.

AutoStart

Programozott indítás az alkalmazás segítségével

Az AutoStart funkcióval a mosogatógép az Appon keresztül beprogramozható, hogy az előre megadott időpontban automatikusan elinduljon. Az AutoDos és a PowerDisk megoldásnak hála, mindig van elegendő tisztítószer, a készülék tehát képes az önálló munkára. Így nincs szükség manuális indításra a készüléken vagy az alkalmazás segítségével. Az elfelejtett programindítások és a nem eléggé tiszta edények problémája is a múlté.

Receptinspiráció

Mindig a megfelelő recept

Mi a receptje annak, ha a nyaralást otthon is át akarjuk élni? Ha új főzési és sütési ötletekre vágyik, akkor segít a Miele App recept funkciója: itt nem csak különleges alkalmakhoz találhat gyorsan recepteket, de akár a mindennapos főzéshez is inspirációt kereshet. Megszokott menüjét így akár spontán módon, új receptötletekkel bővítheti, és új gasztronómiai irányzatokat próbálhat ki.

Mix & Match

Intelligens segítség

Egészséges ételek gyors elkészítése: a Mix & Match segítségével különböző élelmiszerek süthetők vagy melegíthetők együtt – fél óránál rövidebb idő alatt. Az élelmiszerek egyszerre tehetők be a készülékbe és vehetők ki a kiválasztott program lejártát követően. Így kényelmesen készíthetők el a több összetevőből álló teljes menük anélkül, hogy ügyelni kellene a különböző ételkészítési időkre és hőmérsékletekre. A Miele App segít önnek a recept kiválasztásában és az elkészítésben.

Az App textilápolási funkciója

CareAssistant

Hosszabb ideig friss és gyűrődésmentes

Épp úton van, és nem tudja rögtön kivenni a tiszta ruhákat a gépből? A CareAssistant gondoskodik róla, hogy mégis sokáig frissek maradjanak. Az Appon keresztül a gyűrődésvédelem akár háromszor meghosszabbítható, egyenként 30 perces időtartamokkal. A CareAssistant mosás, szárítás és a kettő megszakítás nélküli kombinációja esetén is használható.

HygieneAssistant

Kifogástalanul tiszta készülék és textíliák

Ha gyakran mos alacsony hőmérsékleten, időről időre ajánlott elvégezni a Miele mosógép és a Miele mosó-szárítógép tisztítását a megfelelő programmal. Kérésre az App tájékoztatja, ha célszerű lenne a gép tisztítása. A készülék higiéniai állapotát is bármikor kényelmesen lekérdezheti az Appban. Így mindig kiválóan értesült lesz, és folyamatosan maximális higiéniát élvezhet.

Az App textilápolási funkciója

AddLoad

Ruhák rugalmas utántöltése

Már fut a Miele mosógépének vagy mosó-szárítógépének mosóprogramja, de kimaradt egy ruhadarab? Az AddLoad funkciónak köszönhetően ez nem jelent problémát! A funkció a készüléken és az Appban is megjelenik. Így távolról is láthatja, hogy behelyezhet-e még utólag ruhát, és ha igen, meddig. Egy kis időre van szüksége a ruhadarabok megkereséséhez? Szüneteltesse a Miele készülék működését útközben. Ez maximális kényelmet biztosít.

TimeAssistant

Mindig tökéletesen tájékozott

Tökéletes időzítés egyszerűen: különösen szárításnál változhat jelentősen az időtartam a ruhatöltet típusától és mennyiségétől függően. Kérésre a Miele App tájékoztatja, ha a befejezés kezdetben megadott időpontja több mint 30 perccel módosul. És akkor is kap értesítést, ha befejeződött a program. Így mindig kiválóan értesült lesz, és megspórolhatja az állandó ellenőrzést.

*Mobil végkészülékre tölthető le (a minimális rendszerkövetelményeket lásd az App Store alkalmazásban).

Ami még érdekelheti önt

Hangvezérlés

Integrálás Smart Home rendszerekbe