Minden otthonba a megfelelő porszívó

Porszívó, amelyben megbízhat

A Mielénél minden háztartáshoz megtalálja a megfelelő porszívót, mérettől és padlóburkolattól függetlenül.
Számos kényelmi funkció garantálja a tiszta és higiénikus otthont – idővezérelt, automatikus porszívózás, a baktériumok és vírusok, allergének kiszűrése.

Új Duoflex vezeték nélküli porszívó

Fedezze fel az új Duoflex vezeték nélküli porszívók teljesítményét és kényelmét. Használja ki a gyors, megállás nélküli tisztítás előnyeit a hosszú futásidőnek, az erős szívóerőnek és az innovatív SpeedLock rendszernek köszönhetően!

Duoflex Total Care

Vezeték nélküli porszívók

Az innovatív 3 in 1 porszívó designunk és a nagy teljesítményű akkumulátor kombinációja minden hely könnyed elérését és az összes padlóburkolat rugalmas tisztítását biztosítja. Váltson gyorsan és egyszerűen a különböző ergonomikus kialakítások között a könnyed kezelhetőség és a még nagyobb kényelem érdekében.

Triflex HX2 Pro

Porzsák nélküli porszívók

Higiénikus ürítés egyetlen gombnyomásra, a Miele megszokott magas minőségével és teljesítményével párosítva. Antiallergén opciókkal, öntisztító szűrővel és kiváló szívóteljesítménnyel mindenféle szennyeződés felvételéhez: a durva szennyeződéstől a finom porig.

Blizzard CX1 Excellence PowerLine

Porzsákos porszívók

Klasszikus design: porzsákos modelljeinket ritkábban kell üríteni, hatékonyan felfogják a port és rendkívül nagy szívóerőt kínálnak. Az egyéni testmérethez igazítás és a csendes működés gondoskodnak a további kezelési kényelemről.

C1 Classic

C2 Compact

C3 Complete

C3 Complete – Comfort

Robotporszívók

Korszerű és alapos: robotporszívóink elvégzik a porszívózást ön helyett, így több ideje marad az igazán fontos dolgokra. Az öntöltő üzemmód a padlóburkolathoz alkalmazkodó speciális szívórendszerrel kombinálva önálló működést biztosít.

Scout RX3

Scout RX3 Home Vision

Cat & Dog porszívók

Annak érdekében, hogy az állatok szőrének ne legyen esélye, a Cat & Dog porszívóink speciális funkciókkal, tartozékokkal és szűrőkkel vannak felszerelve több felülethez – praktikus lámpával is rendelkeznek a szőrszálak felismeréséhez, valamint speciális kefékkel a résekből és a kárpitokból való könnyű eltávolítás érdekében.

Cat & Dog porszívók

Már van Miele porszívója?

Az eredeti Miele termékeink, a tartozékok és alkatrészek biztosítják a tökéletes tisztítási eredményt és porszívója hosszú élettartamát.

Porszívótartozékok

Sok jó érv szól a Miele mellett

Hosszú élettartam sok éven keresztül

Termékeinket úgy terveztük, hogy sokkal többet kibírjanak, mint amit a mindennapi élet hoz. Ezt bizonyítja az a nagyszámú teszt is, amelynek termékeinket alávetjük.

*További információkat találhat itt: miele.hu/20ev

Immer Besser, 1899 óta

A Miele az első naptól kezdve betartja a márkaígéretét: „Immer Besser“, és mindig is a minőséget és a tartósságot képviselte. Ügyfeleink számára ez jelenti a megnyugtató bizonyosságot , hogy jó döntést hoztak a Miele prémium termékeivel – valószínűleg egy életre szólót.
 

Miele vásárlási tanácsadó

Nem biztos benne, hogy melyik porszívó a megfelelő az ön számára? Válaszoljon néhány kérdésre, és találja meg az önnek legmegfelelőbb modellt.