PowerDisk mosogatószer az AutoDos funkcióhoz

Mosogatószer az első osztályú tisztítási eredményért

A PowerDisk mosogatószer gondoskodik a ragyogóan tiszta edényekről. Kifejezetten az AutoDos technológiával rendelkező mosogatógépekhez fejlesztették ki, és könnyedén eltávolítja még a makacs ételmaradékokat is. Mosogatószerünk nem tartalmaz mikroműanyagot, és erőforrás-takarékos csomagolásban szállítják. A tartály 100% újrahasznosított műanyagból készült.

Tapasztalja meg a fáradságmentes mosogatás élményét!

A PowerDisk segítségével teljes mértékben kihasználhatja a Miele AutoDos mosogatógépben rejlő lehetőségeket és kényelmet. A megfelelő mennyiségű granulátum megfelelő időben történő automatikus adagolásával elvégzi ön helyett a munkát – így ön nyugodtan élvezheti a hatékony mosogatás előnyeit.

Erős kombináció

Első osztályú tisztítási eredmény kevesebb mint egy óra alatt

A PowerDisk minden mosogatási programmal kompatibilis, de valódi ereje a QuickPowerWash programmal együtt érvényesül, amely kevesebb mint egy óra alatt kiváló tisztítási és szárítási eredményt biztosít.

Aktív oxigén technológia

Csillogóan tiszta higiénia

Az PowerDisk aktív oxigén technológiájának köszönhetően a mosogatógépben lévő kórokozók és baktériumok eltűnnek. Nem csak edényei makulátlan megjelenéséről gondoskodik, hanem mosogatógépét is tisztítja és fertőtleníti – az igazán higiénikus eredmény érdekében.

Hatékony mosogatás könnyedén

Az automatikus adagolás kényelme

Helyezze be a PowerDisket a mosogatógépbe, és hagyja, hogy önállóan működjön akár 20 cikluson keresztül (kb. 1 hónapig). A granulátum automatikusan hozzáadódik a mosogatási ciklushoz, így élvezheti a megbízható, kényelmes és hatékony tisztítási rutint.

Tekintse meg a PowerDisket használat közben!

PowerDisk tesztelése

Környezetbarát és újrafelhasználható – a PowerDisk-tartályok 100%-ban újrahasznosított műanyagból készülnek.

Kitűnő tisztítás és kényelem

Standard és kedvezményes csomagok választékát kínáljuk.

GS SETD6
PowerDisk All in 1, 6 darabos készlet
Mosogatószer az AutoDos funkciójú mosogatógépekhez. Szett akciós áron.
Raktáron
GS CL 4001 P
PowerDisk All in 1, 400 g
mosogatószer az alapos tisztításhoz AutoDos funkciójú mosogatógépekben
Raktáron
GS SETD12
PowerDisk All in 1, 12 darabos készlet
mosogatószer az alapos tisztításhoz AutoDos funkciójú mosogatógépekben
Raktáron
  • Az ár az áfát tartalmazza, forintban értendő. A szállítási költség a Szállítási Feltételek szerint kerül felszámításra.
  • A műszaki változtatások jogát fenntartjuk; nem vállalunk felelősséget a megadott információk pontosságáért.

Kapcsolódó termékek

Miele UltraTabs All in 1

Azok számára, akik előnyben részesítik a mosogatógéptablettákat, az UltraTabs All in 1 tablettákat ajánljuk. A mosogatási ciklus kezdetének pillanatában feloldódnak, erőteljes és hatékony tisztítási teljesítményt nyújtanak.

Tisztítószerek

A Miele tisztítóporokat, regeneráló sókat és öblítőszereket is kínál, amelyek mind a gépet, mind az edényeket megvédik a vízkőlerakódásoktól, és szikrázóan tiszta edényeket biztosítanak.

AutoDos & PowerDisk – tökéletes összhang

Lenyűgözte a PowerDisk mosogatógépekhez készült mosogatószereink kínálata, de nincs automata adagoló funkcióval rendelkező mosogatógépe? Fedezze fel az AutoDos-technológiával rendelkező mosogatógépek erejét és kényelmét!