Miele UltraPhase vor einer Miele Waschmaschine

UltraPhase – a tökéletes eredményekért

A Miele forradalmasította a textilápolást: egyetlen más folyékonymosószer-adagolórendszer sem mossa olyan alaposan tisztára a színes és a fehér ruhát, mint a Miele kétfázisú rendszere.

Fedezze fel legnépszerűbb UltraPhase termékeinket

Fedezze fel a Miele UltraPhase-t – rendkívül hatékony és mindig tökéletes adagolás.

UltraPhase mosószerünk használatával ön már megtett egy fontos lépést a rendkívül hatékony és környezetbarát mosási élmény felé. Az UltraPhase-t kifejezetten a TwinDos® rendszerű mosógépekhez fejlesztettük ki. Az automatikus adagolórendszerrel nem csak tökéletes mosási eredményeket érhet el, hanem azt is biztosítja, hogy mosógépe mindig tiszta és higiénikus maradjon.*

Miele UltraPhase Sensitive Miele mosógépbe helyezve

Intuitív

Tiszta ruha erőfeszítés nélkül

Kifejezetten az ön életének megkönnyítésére kifejlesztve. A TwinDos® rendszerhez csatlakoztatva az UltraPhase mosószert a rendszer mindig tökéletesen és minden alkalommal az optimális időben adagolja a mosási folyamathoz. Így a legmagasabb mosási hatékonyságot érheti el erőfeszítés nélkül, újra meg újra.

Miele UltraPhase asztalon és frissen mosott ingek

Hatékony

30%-os mosószer-megtakarítás**

Az UltraPhase 1 és 2 pontosan a megfelelő időben és a megfelelő adagolással kerül a mosási folyamatba. Ezzel eltávolítja a foltokat, kíméli a színeket, és a kézi adagoláshoz képest akár 30% mosószert takarít meg. És ez nem csak egy ígéret, ezt a Hohenstein Intézet is tesztelte és megerősítette.

Környezetvédelem a Miele UltraPhase mosószerrel

Környezetbarát

Mert szívügyünk a környezetvédelem

Az UltraPhase már 30 °C-tól rendkívül hatékony. Így nemcsak energiát takarít meg, hanem az alacsonyabb mosási hőmérséklet révén a környezetünket is védi.

Kép Miele UltraPhase 1 és 2 mosószer kombinációjáról

Nézze meg TwinDos® rendszerünket működés közben

Miele UltraPhase Szett

UltraPhase

Ragyogó és sugárzó

A ragyogó színektől a sugárzóan fehér ruhákig – a Miele Aqua Fragrance új formulája lehetővé teszi mindezt.

 

Miele UltraPhase Sensitive Szett

UltraPhase Sensitive

Kíméletes a bőrhöz

Kiváló folteltávolítás és színvédelem – még alacsony hőmérsékleten is. Az összetevők különösen nyugtató hatásúak az érzékeny bőr számára, teljesen illatanyag- és színezékmentesek.

UltraPhase Refresh Elixir Szett

UltraPhase 125 Edition

UltraPhase 125 Edition limitált kiadás

Élje át a luxus illatélményt, amelyet a prémium összetevők ihlettek! A mosószer hét enzimet tartalmaz a tökéletes tisztaságért, és ColorProtect funkcióval rendelkezik a hosszan tartó, intenzív színekért.

Miele mosógép TwinDos automatikus adagolórendszerrel, UltraPhase mosószerrel és ruhával

TwinDos® & UltraPhase

TwinDos termékek

UltraPhase mosószercsaládunk lenyűgözte önt, de még nincs TwinDos®-rendszerű mosógépe? Az intelligens rendszer minden mosáshoz egyedileg adagolja a 2-fázisú mosószert. Ezzel időt és akár 30% mosószert takaríthat meg a kézi adagoláshoz képest.

Élvezze legnépszerűbb TwinDos® rendszerű mosógépeinket

  • Az ár az áfát tartalmazza, forintban értendő. A szállítási költség a Szállítási Feltételek szerint kerül felszámításra.
  • A műszaki változtatások jogát fenntartjuk; nem vállalunk felelősséget a megadott információk pontosságáért.

 

* Az Albstadt-Sigmaringen Egyetem által tudományosan megvizsgálva, és az Integratív Higiéniai és Virológiai Intézet – InFluenc_H. – által arany minősítéssel kitüntetve. Minden TwinDos® és PowerWash felszereltségű modellre érvényes, a Pamut- Higiénia 60 °C programban és az AllergoWash Extrában. A módszertani leírást a következő linken találja: https://www.miele.com/wa-c

** A kézi adagolással összehasonlítva