(Majdnem) minden fülkében elhelyezhető

Akár egy új konyhát tervez, akár egy már meglévő konyhában szeretne készüléket cserélni: a Miele mikrohullámú készülékei minden szokványos beépítő fülkébe integrálhatók.A rendelkezésre álló teret ugyanis mindig optimálisan kihasználják: a különféle készülékek különböző méretű sütőterekkel és azokhoz illeszkedő méretű forgótányérokkal rendelkeznek.
Kis fülkékhez
Így használhatja ki a legjobban a kis fülkéket: a mindössze 35 cm magasságú készülék ideálisan illeszkedik pultra helyezett vagy felső szekrényekbe.A 17 literes sütőtérrel rendelkező SideControl készülékek ideális megoldást jelentenek a korlátozott alapterületű konyhák számára. Így helytakarékosan melegítheti az ételeket és italokat, vagy készíthet gyorsan néhány falatot – a készülékek kisebb méretük ellenére igen nagy teljesítményűek. A 28 cm átmérőjű forgótányéron kényelmesen elhelyezhet egy tányért vagy több kisebb edényt, illetve csészét.
Helytakarékos beépítés
Optimális helykihasználás: ez a fülkeméret is sok ráhelyezett vagy felső szekrényben előfordul. A beépítéshez javasoljuk egy kiegyenlítő takaróléc használatát.A 17 literes sütőtérrel rendelkező SideControl készülékek ideális megoldást jelentenek a korlátozott alapterületű konyhák számára. Így helytakarékosan melegítheti az ételeket és italokat, vagy készíthet gyorsan néhány falatot – a készülékek kisebb méretük ellenére igen nagy teljesítményűek. A 28 cm átmérőjű forgótányéron kényelmesen elhelyezhet egy tányért vagy több kisebb edényt, illetve csészét.
A felső szekrény optimális kihasználása
Ez a modell ideálisan illeszkedik a standard szélességű felső szekrényekbe. A beépítéshez javasoljuk egy kiegyenlítő takaróléc használatát.
Sokoldalú kombináció
Állítsa össze egyedi készülékkombinációját: TopControl kezeléssel ellátott készülékeink optimálisan kombinálhatók más Miele beépíthető készülékekkel, például egy kávéfőzővel vagy gőzpárolóval.A nagy méretűnemesacél sütőtérben akár nagyobb ételeket, például csirkét vagy felfújtakat is készíthet. Kényelmesen és rugalmasan használhatja a 40 cm átmérőjű forgótányért, amelyen különböző edényeket, illetve több tányért vagy csészét is elhelyezhet. A mikrohullámú sütő így szemmagasságban nyújt segítséget, ha nagyszabású ételkészítésről van szó.
Független használat 
Nincs megfelelő méretű fülke? Akkor egy szabadon álló készülék jelenti a megoldást, amelyet rugalmasan elhelyezhet a munkalapon. A 26 literes, 32 cm átmérőjű forgótányérral ellátott sütőtérben több dolgot is elhelyezhet: tányérokat, tálakat vagy több kisebb edényt. 
Modelltől függő felszereltségi jellemzők