• Ingyenes szállítás 30.000 Ft-ot meghaladó tartozékrendelés esetén.

Mikrohullámú sütők

Olyan egyedinek kell lennie a konyhai technológiának is, mint az életstílusának. A Miele mikrohullámú sütőivel sokkal közelebb kerül ehhez az ideálhoz. A különböző követelmények lehető legoptimálisabb kielégítése érdekében a Miele mikrohullámú sütők különböző kivitelűek.

Kialakítások

Igazodik igényeihez

Az ön konyhája: olyan egyedi, mint az ön élete és szokásai. Az ön készülékei: a rendelkezésre álló térbeli adottságokhoz és kezelési igényekhez illeszkednek. A Miele mikrohullámú készülékek különböző kivitelekben állnak rendelkezésre – így konyháját személyre szabottan és saját elképzeléseinek megfelelően alakíthatja.

A termékekhez

Üzemmódok

Gazdagabbá teszi a konyhai mindennapokat

Élje át a mikrohullám kulináris csodáját – túl a felmelegítésen és felolvasztáson. És fedezze fel a meglepően sok lehetőséget, amelyet Miele mikrohullámú készülékei a konyhai mindennapokban nyújtanak.

A termékekhez

Fülkeméretek és méretválaszték

(Majdnem) minden fülkében elhelyezhető

Akár egy új konyhát tervez, akár egy már meglévő konyhában szeretne készüléket cserélni: a Miele mikrohullámú készülékei minden szokványos beépítő fülkébe integrálhatók. A rendelkezésre álló teret ugyanis mindig optimálisan kihasználják: a különféle készülékek különböző méretű sütőterekkel és azokhoz illeszkedő méretű forgótányérokkal rendelkeznek.

A termékekhez

Több megtekintése

Bezárás

    • A műszaki változtatások jogát fenntartjuk. A rendelkezésre bocsátott információk helytállóságáért semmilyen felelősséget nem vállalunk.