Minden igényhez a megfelelő készülék

Tökéletesen integrálva
Gondoskodjon konyhája homogén megjelenéséről: a Miele kávéfőző tökéletesen beépíthető egy 45 cm magasságú fülkébe. További beépíthető készülékekkel kombinálva – akár vízszintes, akár függőleges összeállításban – egységes koncepció jelenik meg. Emellett optimálisan kihasználhatja a helyet konyhájában. A beépíthető készülék emellett opcionálisan frissvíz-csatlakozással is elérhető. Ez különösen praktikus, mivel Miele készüléke így mindig üzemkész. A kávéfőző közvetlen frissvíz-csatlakozása miatt nincs szükség a víztartály manuális utántöltésére – ezzel időt takarít meg, és további kényelmet biztosít.
Kávéíz – akárhol csak szeretné 
Praktikus és rugalmas: a Miele szabadon álló készülékeit bárhol elhelyezheti a konyhában – de akár a nappaliban vagy a télikertben is. Vagyis bárhol, ahol egy csodálatosan illatozó kávét szeretne élvezni. Mindemellett választhat a CM érintőképernyős kezeléssel működő CM7 sorozat vagy a DirectSensor-kezeléssel rendelkező CM6 és CM5 készülékek között.
Igényes külső és funkció 
Bevált M Touch technológiánk a leggyorsabb és legegyszerűbb kezelés fokmérője: a vezérlés egyszerűen és intuitívan történik az érintőkijelző közvetlen megérintésével vagy egy egyszerű húzással. Számos funkciót egyetlen ujjal érintve lehet kiválasztani. A szövegek és szimbólumok mindig optimálisan láthatók.
Egyszerű és intuitív közvetlen választás 
Válassza ki egyetlen érintéssel a kívánt italspecialitást. A nagy felbontású TFT-kijelző intuitív és kényelmes kezelést biztosít. A további kiválasztási lehetőségek és beállítások a kijelző alatti gombsoron végezhetők el. A nagy felbontású TFT-kijelző intuitív és kényelmes kezelést biztosít.
Modelltől függő felszereltségi jellemzők