A legjobb készülékhigiénia – teljesen automatikusan

Kényelmes és innovatív: a szabadalmaztatott* AutoDescale funkciónak köszönhetően készüléke teljesen automatikusan vízkőmentesíti magát. Egyszerűen válasszon ki egy alkalmas, két órás időtartamot. A készülék automatikusan eltávolítja a lerakódásokat és a vízkövet – ezzel ön időt takarít meg és maximális kényelmet élvezhet.
A tisztítás feladatát is átveszi öntől a készülék: a tejvezetékek és a főzőmű tisztítását az AutoClean automatikusan végzi. A készülék így mindig a legjobb védelmet élvezi, és higiénikusan tiszta marad. A ComfortClean és az EasyClean funkciók is megkönnyítik munkáját: a kávéfőző számos alkatrésze kivehető és mosogatógépben tisztítható.
Könnyedén a szennyeződések és a vízkő ellen: a Miele gondoskodik a kávéfőző tisztításáról és vízkőmentesítéséről, hogy ön hasznosan tölthesse idejét. Az AutoClean automatikusan végzi a tejvezetékek és a főzőmű tisztítását – a mindig tiszta kávéfőzőért. Az időrabló vízkőmentesítés csaknem teljesen elhagyható, mivel a szabadalmaztatott* AutoDescale funkció gondoskodik a készülék automatikus vízkőmentesítéséről. 
Szabadalom: EP 2705783 B1, US 201400060338 A1 Modelltől függő felszereltségi jellemzők