Exkluzív kávékeverékek a kiváló ízért

Élvezze a tökéletes kávéízt, amelynél nemcsak a megfelelő elkészítés a döntő, hanem a kávé minősége is. Ezért készítettünk négy saját keveréket, amelyek kifejezetten a Miele kávéfőzőkhöz lettek kifejlesztve. Így az espresso-tól a latte macchiato-ig mindig a megfelelő kávéból készítheti saját kávéspecialitásait. A Miele kávéfajták nagy körültekintéssel, különösen kiváló felföldi kávészemekből készülnek kíméletes eljárással, pörkölő dobban, egy magán pörkölő üzemben. Az eredmény: harmonikus és érezhetően aromás kávé, amely meglepő ízélményeket nyújt. Minden kávéfajta rendelkezik fairtrade és bio tanúsítvánnyal*, és megrendelhető a Miele webshopban.
Miele Black Edition One for all
Hogy kávéspecialitásai mindig a legjobban sikerüljenek: a Miele Black Edition One for all telt ízvilága visszafogott gyümölcsös jegyekkel nyűgöz le. Ez a 100 %-os arabica keverék sokoldalúan használható, a Café Crema készítésétől az összes tejjel készült kávéspecialitásig.
Miele Black Edition Café Crema
Erőteljes íz: egy jó Café Crema Cremájában éri el az aroma a tetőpontját. Könnyed és kiegyensúlyozott aromájú különleges keverékünkben teljes ízt alkot – virágos zamattal. Természetesen 100 % arabica.
Miele Black Edition Espresso
Egy tipikus aroma újraértelmezése: a Miele Black Edition Espresso a lendületes és különösen aromás espresso alapja. A keverék intenzív ízű, fűszeres, csokoládés jegyekkel – robusta és arabica fajtákból.
Miele Black Edition Decaf
A Miele Black Edition Decaf kávéval minden kávéspecialitást a legmagasabb színvonalon élvezhet, koffein nélkül. Egy különleges biológiai eljárással a kávékeveréket különösen kíméletesen koffeinmentesítik. Az aroma megmarad – 100 % arabica íz, fairtrade és bio tanúsítvánnyal*, mint minden kávéfajtánk.
DE-ÖKO-001 EU-n kívüli mezőgazdaság Modelltől függő felszereltségi jellemzők