• Ingyenes szállítás 30.000 Ft-ot meghaladó tartozékrendelés esetén.

Beépíthető kávéfőzők

Segítségre van szüksége?
Kategóriák
3 db termék felel meg a kiválasztott szűrési feltételnek
3 termék
VÁSÁRLÁSI TANÁCSADÓ

Tudja meg, melyik kávéfőző a megfelelő az ön számára

Válaszoljon néhány kérdésre, hogy megtudja, melyik kávéfőző modell és jellemzői felelnek meg leginkább az ön igényeinek. Néhány kattintással megtalálhatja a tökéletes készüléket.

SEGÍTSÉG KÉSZÜLÉK VÁLASZTÁSÁHOZ
CVA 7440
Beépíthető kávéfőző
kombinálható designban, CupSensorral a maximális kávézási élményért
Cleansteel nemesacél
Szállítási határidő: Raktáron
1 369 900 Ft [1]
Szállítási határidő: Raktáron
CVA 7845
Beépíthető kávéfőző DirectWater funkcióval
CoffeeSelect és AutoDescale funkciókkal a legmagasabb igényekért és kényelemért.
Cleansteel nemesacél
Szállítási határidő: Alacsony készlet
1 929 900 Ft [1]
Szállítási határidő: Alacsony készlet
CVA 7840
Beépíthető kávéfőző
CoffeeSelect és AutoDescale funkciókkal a legmagasabb igényekért és kényelemért.
  Szállítási határidő: Alacsony készlet
  1 799 900 Ft [1]
  Szállítási határidő: Alacsony készlet

  Miele beépíthető kávéfőzők

   

  A Miele beépíthető kávéfőző választása nem kompromisszum, hiszen minden Miele beépíthető kávéfőző ugyanazokkal a kényelmi funkciókkal, magas minőséggel, kellemes megoldásokkal várja, mint bármelyik szabadonálló modellünk. A beépített kávéfőző légies könnyedséggel simul bele az enteriőrbe, az esztétika csúcsa, egyszerre lesz a konyhája dísze és egy csodálatos kiegészítője. Ismerje meg a Miele beépíthető kávéfőzőit.

   

  Miért válasszon Miele beépített kávéfőzőt

   

  A Miele beépített kávéfőző szinte művészi szintre emeli a kávézás élményét, a segítségével a tökéletes kávé elkészítése könnyebb, mint valaha. Az intuitív és felhasználóbarát funkciók - a OneTouch kávézástól kezdve az egy vagy két személy számára elkészített programokig - az automatikus csészeérzékelő, a teljesen testreszabható felhasználói programok, az Easyclick tejrendszer, a tejvezetékek automatikus öblítése a víztartályból származó vízzel, segít abban, hogy a Miele kávégépek minden kávérajongó számára a maximumot nyújtsák.

   

  A Miele beépíthető kávéfőzők mindezek mellett csodálatosan letisztult megjelenésűek, teljesen automatikusak: önnek nincs más dolga, csak élvezni az ízletes, az ízléséhez igazított gyönyörű kávét.

   

  Akár a Miele beépített, akár a Miele szabadon álló kávéfőzője mellett dönt, garantáltan megtapasztalhatja a kristálytiszta kávéélményt és a kávékülönlegességek feledhetetlen ízeit. A Miele kávégépek tökéletesen illeszkedő rendszerükkel a kávékülönlegességek széles választékát készítik el szakszerűen.

   

  A Miele beépített kávéfőző előnyei

   

  A Miele beépített kávéfőző exkluzív előnyöket kínál. A nagy – és könnyen használható – érintőkijelző és mozgásérzékelő, a három különböző szemeskávé-tartály, a legtöbb modellben elérhető öntisztítás, és az olyan kényelmi funkciók, mint a CupSensor, mely felismeri a csészemagasságot, mind-mind nyomós érv arra, hogy a Miele beépített kávéfőzőt válassza.

   

  A Miele beépített kávéfőző további előnye a kiválasztott kávé tökéletes ízélménye, a rendkívül egyszerű kezelés (akár időzítő funkcióval, mely garantálja, hogy akkor lesz kész a kávéja, amikorra kérte). A Miele beépített kávéfőző különlegessége, hogy minden helyzetre felkészül: gyors egymásután, szinte egyszerre akár 8 kávét is képes készíteni, ha barátokat, családot fogad.

   

  Különösen kényelmessé teszi a használatot, az EasyClick rendszer, aminek a segítségével a tejrendszer a készülékajtóba elölről egyszerűen a helyére pattintható, és ugyanilyen egyszerű mozdulattal kivehető. A tejtartály kiváló minőségű üvegből készült, könnyű tisztítani, átlátszósága miatt a tejszint mindig látszik.

   

  A Miele beépített kávéfőző programozható, így akkor és olyan kávéitalt készít Önnek, amikor és amilyenre vágyik. Ha szeretné friss, forró kávéval várja, este pedig kikapcsol magától. Ha hosszabb ideig nem használja, a gép érzékeli és kikapcsol, ezzel is energiát takarítva meg Önnek.

   

  Előnye, hogy mindig üzemkész, nem kell állandóan vízzel utántölteni (sem nem kell a víz állottságával foglalkozni) hiszen a kávégép egyenesen a frissvíz csatlakozásból nyeri a vizet. A OneTouch for Two funkció a tökéletes kényelem élményét nyújtja: egy érintés, és egyszerre két ízletes kávékülönlegesség is készül, így egyszerre fogyasztható.

   

  A Mile beépített kávéfőzők rendkívül könnyen tisztíthatók, ápolhatók, a karbantartás teljesen automatikus, mivel a kávéfőző csaknem minden alkatrésze tisztítható mosogatógépben.

   

  Fedezze fel a Miele beépített kávéfőzők világát. Válassza az ízlésének és az igényeinek megfelelőt. Ha szeretne segítséget kapni a döntéshez, szeretettel várjuk a bemutatótermünkben!

   

   Fel