• Ingyenes szállítás 30.000 Ft-ot meghaladó tartozékrendelés esetén.

Beépíthető kávéfőzők

A beépíthető kávéfőzők tökéletesen beépíthetők egy 35 vagy 45 cm magasságú szekrényfülkébe. Más beépíthető Miele készülékekkel – vízszintesen vagy függőlegesen – kombinálva egységes külső megjelenést kölcsönöz.

A kávézás élménye minden érzékünkkel

Átélés minden érzékkel

Élvezze az összehasonlíthatatlan ízpillanatokat a legkiválóbb minőségben – a kávészemektől a legapróbb technikai részletekig. Beépíthető és szabadon álló kávéfőzőink összes alkatrészét optimálisan egymáshoz igazítottuk, tökéletessé téve sokféle kávéspecialitás elkészítésére.

A termékekhez

Több megtekintése

Bezárás

Exkluzív kávékeverékek

A legfinomabb ízért

Az exkluzív Miele Black Edition kávészemeket speciálisan a kávéfőzőink számára válogatták kézzel, pörkölték és keverték. Mind a négy keverék fairtrade és bio tanúsítvánnyal rendelkezik. Kedvenc kávéja egyszerűen megrendelhető a Miele webshopban (a href="http://www.shop.miele.de"www.shop.miele.hu/a).

A termékekhez

Több megtekintése

Bezárás

A legjobb készülékhigiénia

A legjobb készülékhigiénia – teljesen automatikusan

Kényelmesen és időráfordítás nélkül: a tisztítást és a vízkőmentesítést Miele kávéfőzője elvégzi ön helyett.  

A termékekhez

Több megtekintése

Bezárás

Kivitel és kezelési koncepció

Minden igényhez a megfelelő készülék

Konyhától és preferenciától függően választhat a Miele szabadon álló és beépíthető kávéfőzői közül. Így mindig megtalálhatja a tökéletes kávéfőzőt, amely optimálisan az ön igényeire van szabva.

A termékekhez

Több megtekintése

Bezárás

Italok széles választéka

Pont úgy, ahogy ön szereti

Élvezze a tökéletesen pörkölt kávéspecialitásokat vagy a kedvenc teáját – különböző profilokkal az ön személyes igényére szabva.

A termékekhez

Több megtekintése

Bezárás

Hálózat

Ön irányít – mindenhol

Otthon vagy útközben, a Miele@home App segítségével kényelmesen választhat. Kezelje kényelmesen és egyszerűen a távolból kávéfőzőjét.

A termékekhez

Több megtekintése

Bezárás

    • A műszaki változtatások jogát fenntartjuk. A rendelkezésre bocsátott információk helytállóságáért semmilyen felelősséget nem vállalunk.