Miele háztartási készülékek és a Smart Home

A jövő háza

A Smart Home megkönnyíti a mindennapi életet, és egyéni otthoni kényelmet teremt. A redőnyök, a fűtés és a háztartási készülékek kommunikálnak egymással, és egyre inkább App vagy hangutasítás segítségével történik a vezérlésük. Számos Miele készülék is hálózatba kapcsolható. A praktikus Miele Cloud interfésznek köszönhetően ezeket gyorsan és egyszerűen integrálhatja saját Smart Home partneri alkalmazásába. Így a teljes körűen hálózatba kapcsolt otthon hatékonyságát és kényelmét élvezheti.

Intelligens ötletek az ön otthonába

Új inspirációk: példákat mutatunk önnek arra, hogy partnereink alkalmazásai hogyan teszik kényelmesebbé a mindennapjait a hálózatba kapcsolt Miele készülékekkel.

Energiagazdálkodás

Az energia hatékony használata

Az intelligens energiagazdálkodás nagyobb kényelmet és költségmegtakarítást biztosít. Saját napelemes rendszerrel vagy digitális villanyórával akkor használja az energiát, amikor az rendelkezésre áll. A központi energiakezelő ezután automatikusan elindítja a mosógépet, a szárítógépet vagy a mosogatógépet. Ily módon a robotporszívót is intelligensen töltheti. Így még hatékonyabban használhatja a saját termelésű áramot.

Kényelem

Könnyítse meg életét

A hálózatba kapcsolt Miele háztartási készülékek a Miele Cloud interfészen keresztül egészen kényelmesen a meglévő házautomatizálási rendszerekbe integrálhatók. Így az otthonában található összes készülék áttekinthetően, egyetlen alkalmazásban megjeleníthető. A Miele készülékei állapotát, valamint a karbantartási és szerviz üzeneteit mindig szem előtt tarthatja. És a vezérlés is központilag elvégezhető. A más gyártók készülékeivel való kommunikációhoz egészen egyszerűen egyéni műveleteket hozhat létre.

Biztonság

Praktikus biztonsági megoldások

Teljes gondtalanság: a Miele háztartási készülékek hálózatba kapcsolásának köszönhetően mindig biztonságos érzéssel hagyja el otthonát. Integrálja egyszerűen és kényelmesen készülékeit az egyéni biztonsági rutinjába. Amint elindul a munkahelyére, minden hálózatba kapcsolt Miele háztartási készülék automatikusan készenléti üzemmódba kapcsol. A füstérzékelő szintén hálózatba van kapcsolva? Akkor vészhelyzet esetén az összes főzőkészülék magától kikapcsol.

Egyedi rutinok

Szabja személyre okosotthonát.

Szeretné személyre szabni okosotthonát? Akkor egyszerűen programozza be a személyes rutinjait. Ezek optimálisan a hálózatba kapcsolt Miele készülékeihez igazíthatók. A Dinner Mood kiválasztása esetén a hangulatvilágítás azonnal bekapcsol, amint leül az asztalhoz a vendégeivel. Amikor elhagyja a házat, a robotporszívója automatikusan elindul. Ha pedig befejeződött a mosóprogram, felgyullad az okoslámpája – így teszi ön könnyebbé az életét!

Saját házvezérlési alkalmazásokat programoz saját maga vagy ügyfelei számára, és szeretne Miele készülékeket integrálni azokba? Akkor használja a Miele fejlesztői oldalunkat! Ott az összes fontos információt megtalálja: developer.miele.com

Itt található a fejlesztői oldal!

 

Együttműködő partnereink

    

Miele App

Készülékek közötti kommunikáció