• Ingyenes szállítás 30.000 Ft-ot meghaladó tartozékrendelés esetén.

Beépíthető hűtőszekrények

Segítségre van szüksége?
Kategóriák
6 db termék felel meg a kiválasztott szűrési feltételnek
6 termék
VÁSÁRLÁSI TANÁCSADÓ

Találja meg az önnek megfelelő hűtő- és fagyasztókészüléket

Válaszoljon néhány kérdésre, hogy megtudja, melyik hűtő-/fagyasztókészülék felel meg leginkább az ön egyedi igényeinek és kívánságainak. Néhány kattintással megtalálhatja a tökéletes készüléket.

SEGÍTSÉG KÉSZÜLÉK VÁLASZTÁSÁHOZ
K 7743 E
Beépíthető hűtőszekrény
professzionális tároláshoz a PerfectFresh Pro és DynaCool révén. 
  Szállítási határidő: Raktáron
  797 900 Ft [1]
  Szállítási határidő: Raktáron
  K 7774 D
  Beépíthető hűtőszekrény
  PerfectFresh Active a kiváló frissességhez, FlexiLight 2.0 és 4*-os rekesz.
   Szállítási határidő: Raktáron
   949 900 Ft [1]
   Szállítási határidő: Raktáron
   K 2802 Vi
   MasterCool hűtőszekrény
   a kimagasló design és technológia érdekében nagy méretben.
    Szállítási határidő: Alacsony készlet
    4 021 900 Ft [1]
    Szállítási határidő: Alacsony készlet
    K 7115 E
    Beépíthető hűtőszekrény
    LED-világítással és szuperhűtéssel a nagyobb kényelemért.
     Szállítási határidő: Alacsony készlet
     367 900 Ft [1]
     Szállítási határidő: Alacsony készlet
     K 7318 D
     Beépíthető hűtőszekrény
     4* fagyasztórekesz, LED-világítás, SoftClose és szuperhűtés a több kényelemért.
      Szállítási határidő: Alacsony készlet
      504 900 Ft [1]
      Szállítási határidő: Alacsony készlet
      K 7118 D
      Beépíthető hűtőszekrény
      – DailyFresh, 4* fagyasztórekesz, LED-világítás és SoftClose a több kényelemért.
       Szállítási határidő: Szállítási idő 10 hét
       419 900 Ft [1]
       Szállítási határidő: Szállítási idő 10 hét

       Miele beépíthető hűtőszekrények

       A Miele beépíthető hűtőszekrények lenyűgöző megjelenésükkel lágyan illeszkednek konyhája berendezésébe. Egy Miele beépíthető hűtőszekrény esetében nem csak a külső, hanem a belső is lenyűgöző: a Miele beépíthető hűtőszekrények a kimagasló dizájn mellett a legújabb technológiát is felhasználják azért, hogy a kényelmet és a megbízhatóságot nyújtsák Önnek. Ismerje meg a Miele beépíthető hűtőszekrényeket!

        

       A modern és innovatív hűtőszekrény titka

       A Miele beépíthető hűtőszekrények automatikus párásítással ellátott innovatív PerfectFresh Active technológiának köszönhetően az élelmiszerek akár ötször tovább maradnak frissek. Élvezze a kényelmet és a rugalmasságot olyan különleges funkciókkal, mint a forgatható FlexiTray üvegpolc és a belső hűtőajtóban lévő, állítható magasságú rekeszek. A kellemes LED-világítással ellátott, egyedileg pozícionálható polcoknak köszönhetően a hűtőszekrényt a legapróbb részletekig az Ön igényeihez igazíthatja, és mindig mindent szem előtt tarthat. Fedezze fel a fagyasztórekeszes és fagyasztórekesz nélküli beépített hűtőszekrények választékát most!

        

       A Miele beépíthető hűtők egyedi funkciói

       A Miele hűtők rengeteg olyan innovatív megoldást ajánlanak, melyekkel az étel hosszabb ideig marad friss miközben megtartja a benne levő vitaminok nagy részét (Az alábbi funkciók modelltől függően eltérhetnek)

        

       PerfectFresh Active frissítő rendszer

       A Miele PerfectFresh Active frissítő rendszer tökéletes klímát biztosít hűtőszekrényeinkben, a lehető legideálisabb tárolási körülményeket biztosítva az élelmiszereknek. A hűtőszekrény ajtajának minden egyes nyitásakor (vagy 90 perces időközönként) egy mechanizmus a fiókban tárolt gyümölcsöket és zöldségeket finom vízpárával permetezi. A permetezés teljesen automatikusan történik, segítségével az élelmiszerek akár ötször tovább maradnak frissek. A CleanSteel hátlap emellett biztosítja az egyenletes hidegelosztást elkerülve ezzel a jégképződést.

        

       FlexiLight 2.0 polcok

       Optimális fényviszonyokat és személyre szabható elrendezést biztosítanak a megvilágított FlexiLight 2.0 polcok, amelyek egyedileg pozícionálhatók. Az energiatakarékos, LED-es üvegpolc-világítás egyenletes megvilágítást biztosít a hűtőszekrény teljes belsejében. Így folyamatos rálátása van a hűtőszekrény minden területére és a benne tárolt élelmiszerekre.

        

       Egyedileg állítható magasságú ajtópolcok

       Az egyedileg állítható magasságú ajtópolcoknak köszönhetően a pakolás rugalmas marad, és a hűtőszekrényben lévő helyet az Ön igényei szerint használhatja. Néhány egyszerű lépéssel tetszés szerint állíthatja be a belső ajtó rekeszeinek távolságát, így minden élelmiszer gond nélkül tárolható bennük. Különösen praktikus, hogy mind a belső ajtó rekeszek, mind az üvegpolcok teljesen kivehetők, és kényelmesen tisztíthatók akár mosogatógépben is.

        

       FlexiTray üvegpolc

       Még nagyobb kényelmet biztosít az innovatív FlexiTray üvegpolc, amely 180 fokban elforgatható előre és hátra. Ennek az okos rendszernek köszönhetően a hátsó részekből még teljesen megpakolt helyzetben is könnyedén kiveheti az élelmiszereket, anélkül, hogy előbb más termékeket kellene eltávolítania.

        

       Fagyasztóval, vagy fagyasztó nélkül?

       A Miele beépíthető hűtőszekrényeket választhatja fagyasztóval, vagy fagyasztó nélkül. A külön fagyasztórekesszel rendelkező, szabadonálló hűtő-fagyasztó készülékekkel ellentétben egyes beépített hűtőszekrényeink a hűtőrészbe integrált fagyasztórekesszel rendelkeznek mely ideális megoldás kis háztartásokban élőknek vagy azoknak, akik csak kis mennyiségű fagyasztott élelmiszert szeretnének tárolni. A Miele kínálatában azonban a beépíthető fagyasztók mellett praktikus beépíthető hűtő-fagyasztók is megtalálhatók - így minden ízlésnek és konyhának megfelelő hűtőszekrényt talál.

        

       Miért építse be a hűtőszekrényt?

       A szabadonálló hűtőszekrénnyel szemben a beépített készülék számos előnnyel jár, amelyek vonzóvá teszik azok számára, akik modernné és hatékonnyá szeretnék tenni konyhájukat. Míg korábban a beépített készülékek meglehetősen kicsi és helytakarékos megoldások voltak, ma már számos változatban kaphatók - így méretük és funkcióik tekintetében semmivel sem maradnak el a szabadonálló hűtőszekrények mögött. Előny, hogy a beépített hűtőszekrényt milliméter pontossággal a konyhaszekrénybe integrálja, így helyet takarít meg: ez a hely egy szabadonálló modell esetében gyakran elveszik: a beépíthető készülékek ideálisak kis konyhákba.

       Ismerje meg a Miele beépíthető hűtőszekrény kínálatát és válassza az igényeihez és a konyhájához legjobban illőt. Ha maradtak kérdései esetleg szeretne szakmai segítséget kapni, jöjjön el a bemutatótermünkbe, ahol szívesen segítünk!

        

        

        Fel