• Ingyenes szállítás 30.000 Ft-ot meghaladó tartozékrendelés esetén.

Borhűtők

Segítségre van szüksége?
Kategóriák
6 db termék felel meg a kiválasztott szűrési feltételnek
6 termék
KWT 6422 iG
Beépíthető bortemperáló hűtő
FlexiFrame és Push2open rendszerekkel a legigényesebb borkedvelőknek.
Obszidiánfekete üveg
Szállítási határidő: Raktáron
1 469 900 Ft [1]
Szállítási határidő: Raktáron
KWT 6322 UG
Aláépíthető bortemperáló hűtő
FlexiFrame és Push2open funkcióval a több rugalmasságért és minőségi designért.
  Szállítási határidő: Raktáron
  1 595 900 Ft [1]
  Szállítási határidő: Raktáron
  KWT 7112 iG
  Beépíthető bortemperáló hűtő
  FlexiFrame Plus és Push2open rendszerekkel a legigényesebb borkedvelőknek.
  CleanSteel nemesacél üveg
  Szállítási határidő: Raktáron
  1 291 900 Ft [1]
  Szállítási határidő: Raktáron
  KWT 6321 UG
  Aláépíthető bortemperáló hűtő
  tökéletes kétzónás tárolási környezettel, aktívszén-szűrővel és DynaCoollal.
   Szállítási határidő: Alacsony készlet
   1 269 900 Ft [1]
   Szállítási határidő: Alacsony készlet
   KWT 2672 ViS
   MasterCool borhűtő
   a kimagasló design és technológia érdekében nagy méretben.
    Szállítási határidő: Szállítási idő 14 hét
    4 149 900 Ft [1]
    Szállítási határidő: Szállítási idő 14 hét
    KWT 6834 SGS
    Szabadonálló borhűtő
    FlexiFrame-mel és SommelierSettel az élmény tökéletes előkészítéséhez.
     Szállítási határidő: Nem elérhető
     2 656 900 Ft [1]
     Szállítási határidő: Nem elérhető

     Miele borhűtő

      

     A Miele széles választékban kínál Önnek az igényeihez illő különböző olyan borhűtőket, melyek ez optimális hőmérsékleten tartják a benne tárolt borokat. Választhat szabadonálló borhűtőt, beépíthető borhűtőt és aláépíthető borhűtőt is. Ismerje meg a modern megjelenésű borhűtőinket és válassza az Önnek megfelelőt.

      

     A borhűtő feladata

      

     A borhűtő elsődleges feladata, hogy mindig ideális körülmények és megfelelő hőmérsékleti viszonyok között tárolhatjuk benne a borainkat. A borrajongók tudják, hogy szinte minden bort más és más hőfokon érdemes tartani emellett ugyanaz a bor más és más évjáratban más ízzel lephet meg.

      

     A borhűtőkben (legyen az bármilyen modell) a legalsó polcokon általában a rose borokat tartjuk. A rozék felett a fehéreket, majd afelett a vöröseket. Ha a vörösbor savas, testes, erős, akkor a legfelső polcon lesz a helye.

      

     Miben támogat és hogyan válassza ki a megfelelő borhűtőt? A technikai adatok

      

     A borhűtők különlegessége, hogy legtöbbjük UV szűrős üvegajtóval védik meg a borát a napsugárzástól. Ha megfigyeli, a legtöbb borhűtő belseje fekete (ahogy a pincében is sötét szokott lenni), a belső levegő tiszta. Nincsenek szagok, nincs por, spóra vagy bármilyen gomba.

     A borokat a hűtőben fekve / döntve tároljuk. Erre azért van szükség mert ha a bor és a dugó érintkezik akkor tovább marad meg a gyönyörű íze. A borhűtő szinte állandóan működik ezért fontos, hogy mekkora és milyen energiaosztályú. Ám ennek nem kell különösen nagy hangsúlyt kapnia: még ha G osztályú is, a fogyasztása szinte nem látszik majd a háztartáson.

      

     A minőségi tárolás: a borhűtő lelke

      

     A tökéletesség és a pontosság az optimális tárolási feltételek alapja. Az UV-szűrővel ellátott színezett biztonsági üvegtől kezdve a hideglevegő ventilátoron át - amely az egész hűtőszekrény hőmérsékletét és páratartalmát szabályozza - egészen az alacsony rezgésszámú kompresszorig minden elem tökéletesen együttműködik.

     Ha le kell mondania a természetes borospincékről az nem jelenti azt, hogy le kell mondania a gyönyörű ízvilágú és káprázatos megjelenésű borról. Az Ön Miele borhűtője a lehető legjobb tárolási körülményeket biztosítja, amelyek elősegítik borai minőségének megőrzését. Az Ön Miele borhűtője akár három különböző hőmérsékleti zónával a különböző borok ideális tálalási hőmérsékletét is biztosítja.

      

     A dekantálás élménye

      

     Készítse elő a finom borokat szakszerűen a dekantáláshoz - a Miele SommelierSet készülékkel. Így hűtött poharakból élvezheti a pezsgőt és a fehérbort, és mindig kéznél lesz a teljes eszköztár.

      

     A Miele borhűtők előnyei

      

     A FlexiFrame egyetlen állványelemekből áll, amelyek egyetlen kézzel állíthatók. Így bármilyen palackformához könnyedén illeszkedik, mindig az optimális pozícióban tárolva, a Push2Open rendszertökéletes megoldás a (fogantyúk nélküli) dizájnkonyhákba. A Miele borhűtőjét okoskészülékké varázsolhatja a Miele@Home segítségével, a bortemperáló és a tökéletes LED megvilágítás további segítséget nyújthat.

      

     Rendezze gyűjteményét a mágneses NoteBoards segítségével. Egyszerű, világos és stílusos, a NoteBoards táblákat krétával címkézheti fel.  Legyen szó származásról, évjáratról vagy szőlőfajtáról - a mágneses NoteBoards-al könnyedén nyomon követhető és a kellemes íze szerint választhat.

      

     Ismerje meg a Miele borhűtőket és válassza a konyhájához illőt. Ha elbizonytalanodna, vagy maradt még kérdése, szeretettel várjuk a bemutató termünkben!

      

      Fel