• Ingyenes szállítás 30.000 Ft-ot meghaladó tartozékrendelés esetén.

Szabadonálló borhűtők

Segítségre van szüksége?
Kategóriák
1 db termék felel meg a kiválasztott szűrési feltételnek
1 termék
KWT 6834 SGS
Szabadonálló borhűtő
FlexiFrame-mel és SommelierSettel az élmény tökéletes előkészítéséhez.
  Szállítási határidő: Nem elérhető
  2 656 900 Ft [1]
  Szállítási határidő: Nem elérhető

  Miele szabadonálló borhűtő

   

  A mesterborászok által készített gyönyörű ízélményt nyújtó bor a lehető legoptimálisabb helyet érdemli az otthonában. Fedezze fel a tökéletes minőség, az időtlen szépség és csodás ízek lenyűgöző harmóniáját a Miele szabadonálló borhűtőinek segítségével. Válassza az enteriőrbe legjobban illőt!

   

  A minőség a tárolásban rejlik

   

  A tökéletesség és a precizitás az optimális tárolási körülmények alapja. Ezt már azóta tudjuk, hogy csodálatos mikroklímájú borospincéket építettünk a bornak, mely megvédte őt a külső behatásoktól, a hőingadozástól, a napfénytől vagy a fagyástól.

   

  A Miele szabadonálló borhűtőnk az UV-szűrővel ellátott színezett biztonsági üvegtől kezdve a hideglevegő ventilátoron át, amely az egész hűtőszekrény hőmérsékletét és páratartalmát is szabályozza, egészen az alacsony rezgésszámú kompresszorig minden elem tökéletesen együttműködik. Minőség folyamatosan a legmagasabb szinten: ezt kínálja a Miele borhűtő.

   

  Azért, mert Önnek nincs lehetősége borospincére, ez még nem jelenti azt, hogy kompromisszumot kell kötnie. a bortárolás terén. Az Ön Miele borhűtője tökéletes tárolási körülményeket biztosít, amelyek elősegítik borai minőségének megőrzését.

   

  Milyen előnyökkel kényezteti Önt a borhűtő

   

  A Miele szabadonálló borhűtője nem csak a teljes szabadság érzését nyújtják Önnek, hanem biztos lehet abban, hogy a borai tökéletesen frissek, ízletesek maradnak. Íme az előnyök.

   

  Optimális tárolási hőmérséklet

  Finomabb, mint az eredeti: Míg egy átlagos borhűtő optimális tárolási körülményeket biztosít, addig az Ön Miele borhűtője akár három különböző hőmérsékleti zónával a különböző borok ideális hűtési hőmérsékletét is biztosítja: legyen az rosé, fehér, vagy vörös, esetleg egy rendkívül testes vörös bor.

   

  Sommelier szett az előkészítéshez

  Készítse elő a finom borokat szakszerűen a dekantáláshoz - a Miele SommelierSet készülékkel. Így a pezsgőt és a fehérbort hűtött poharakból élvezheti, és mindig kéznél van a teljes eszköztár mely a gyönyörű ízekhez és a csodás megoldásokhoz vezet.

   

  Állítható polcrendszer

  A FlexiFrame egyetlen állványelemekből áll, mely egy kézzel könnyedén állíthatók. Így bármilyen palackformához könnyedén illeszkedik, mindig az optimális pozícióban tárolva borait.

   

  Fogantyú nélküli nyitás

  A Push2open funkcióval a készülék tökéletesen illeszkedik a fogantyú nélküli konyhákba: a borhűtőszekrény kinyitásához elegendő az üvegajtót enyhén megnyomni és az máris kinyílik.

   

  Mennyit fogyaszt a borhűtője?

   

  Ahhoz, hogy a borhűtőben a bor mindig tökéletes körülmények között tárolódjon, a készüléknek természetesen folyamatosan működnie kell, ezért ennek megfelelő mennyiségű energiát fogyaszt. Az áramköltségek alacsonyan tartása érdekében ezért fontos, hogy a borhűtőszekrény rendkívül energiatakarékos legyen.

  2011 óta a borhűtők energiahatékonyságát az uniós energiacímkén keresztül kötelező címkézni. A normál hűtőszekrényekre vonatkozó uniós címkével ellentétben a borhűtők esetében tíz energiahatékonysági osztály van feltüntetve. A legtöbb borhűtő fogyasztása alacsony, nem látszik meg a fogyasztásán.

   

  Ismerje meg a szabadonálló borhűtőinket és válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet. Ha elbizonytalanodna, ha kérdése van jöjjön el a bemutatótermünkbe, ahol a szakértő munkatársaink minden kérdésére válaszolnak, sőt, még a választásban is segítenek.

   

   

   Fel