• Ingyenes szállítás 30.000 Ft-ot meghaladó tartozékrendelés esetén.

Szabadonálló hűtőszekrények

Segítségre van szüksége?
Kategóriák
4 db termék felel meg a kiválasztott szűrési feltételnek
4 termék
VÁSÁRLÁSI TANÁCSADÓ

Találja meg az önnek megfelelő hűtő- és fagyasztókészüléket

Válaszoljon néhány kérdésre, hogy megtudja, melyik hűtő-/fagyasztókészülék felel meg leginkább az ön egyedi igényeinek és kívánságainak. Néhány kattintással megtalálhatja a tökéletes készüléket.

SEGÍTSÉG KÉSZÜLÉK VÁLASZTÁSÁHOZ
KS 4383 ED
Szabadonálló hűtőszekrény
Daily Fresh és DynaCool funkcióval a kényelmes Side-by-Side kombinációért.
  Szállítási határidő: Raktáron
  504 900 Ft [1]
  Szállítási határidő: Raktáron
  KS 4783 ED
  Szabadonálló hűtőszekrény
  DailyFresh funkció és extra kényelem a tökéletes Side-by-Side kombinációért.
  Blacksteel-ajtó
  Szállítási határidő: Raktáron
  1 049 900 Ft [1]
  Szállítási határidő: Raktáron
  K 28202 D ws
  Szabadonálló hűtőszekrény
  DynaCool funkció és fogantyú az egymás mellett felállított kényelmes kombinációhoz.
   Szállítási határidő: Raktáron
   3 829 900 Ft [1]
   Szállítási határidő: Raktáron
   KS 4887 DD
   Szabadonálló hűtőszekrény
   PerfectFresh Active, FlexiLight2.0 és Click2open a legnagyobb kényelemért.
    Szállítási határidő: Szállítási idő 10 hét
    956 900 Ft [1]
    Szállítási határidő: Szállítási idő 10 hét

    Miele szabadonálló hűtőszekrényekek: A stílus és teljesítmény találkozása

     

    A Miele szabadonálló hűtőszekrényeik a szabadság érzése mellett lenyűgöző feltételeket biztosítanak ahhoz, hogy az élelmiszerek minél tovább frissek maradjanak. A szabadon álló hűtők előnye, hogy általában lenyűgöző dizájner darabok, amelyek bárhol elhelyezhetők konyhájában. Ismerje meg a Miele szabadonálló hűtőket!

     

    A Miele szabadonálló hűtőszekrények

     

    A Miele szabadon álló hűtőszekrények a prémium kategóriás konyhai készülékek mely megbízhatósága és a minden enteriőrbe tökéletes megjelenése mellett innovatív megoldásokkal is segíti az ételek és italok hűtését. A legtöbb Miele szabadonálló hűtő számtalan hasznos és kényelmi funkcióval is feleszerelt. Fedezze fel a Miele legmagasabb kategóriát képviselő hűtőszekrényeit, amelyek beépíthető és szabadonálló modellekben kaphatók, kiváló teljesítménnyel és kényelmesebb funkciókkal.

     

    Miért szabadonálló hűtőt válasszon?

     

    Azért, mert a szabadság élményét választja, hiszen a szabadon álló hűtőt nem kell beépíteni, így a jövőben – ahogy az élettere változik – a hűtő helye is megváltozhat. A Miele szabadon álló hűtő-fagyasztó készülékek különböző kialakításúak lehetnek, a hűtő-fagyasztó tér különböző arányú. Ahogy azt már megszoktuk a hűtőszekrény a kapja a legnagyobb területet, a fagyasztó pedig a készülék 50%, 40% vagy 30%-ában van felosztva. (A Miele többféle magasságú és szélességű hűtőszekrényt kínál, így konyhájának korszerűsítése egy Miele hűtőszekrénnyel egyszerű folyamat. A beépíthető készülékek magassága és szélessége tág keretek között mozog. A Miele kínál side-by-side, francia ajtós, alsó és egyoszlopos konfigurációkat is.)

     

    A Miele szabadonálló hűtő a hagyományos sima fehér színűtől kezdve a rozsdamentes acél színen át az üveg és a fekete színű modellig, különböző színekben is elérhető azért, hogy az otthonához illő megjelenésű Miele hűtőkészüléket választhasson.

     

    Emellett különböző magasságok és szélességek is rendelkezésre állnak, így Ön az igényeinek megfelelő Miele hűtőkészüléket választhat. A Miele még az olyan apróságokra is odafigyelt, hogy maximalizálhatja a helykihasználást: a legtöbb modellnél az ajtópántok is cserélhetők, így biztosítva, hogy új Miele hűtő-fagyasztószekrényét pontosan ott helyezze el, ahol Ön szeretné.

     

    A Miele szabadonálló hűtőszekrény funkciói és előnyei

     

    Ahogyan már írtuk, a Miele hőtőszekrények, a számtalan innovatív megoldásukkal, sokkal többet nyújtanak, mint egy átlagos hűtőszekrény.

     

    Az egymástól eltérő élelmiszerek tárolási körülményei, a hőmérséklet és a levegő páratartalma fontos tényezők az élelmiszerek tökéletes tárolási körülményeihez. A Dinacool hűtéssel egy beépített ventilátor egyenletesen keringteti a levegőt a hőmérséklet és a levegő páratartalmának optimális eloszlása érdekében a készülékben.

     

    A VarioRoom a fagyasztórekesz variálható használata utal, amely a kedvére szabható tér kialakításának köszönhetően lehetővé teszi a fagyasztórekesz méretének szükség szerinti növelését. A VarioRoom hasznos, ha nagyméretű fagyasztott árukat szeretne tárolni különleges alkalmakra, például karácsonyra.

     

    Comfort Clean: a Miele hűtőkészülékek ajtajának belső oldalán mosogatóban vagy mosogatógépben mosható polcokat használnak. A Comfort Clean ajtópolcok a legkiválóbb minőségű SAN műanyagból készülnek, karcállóak, ellenállnak a vegyi anyagoknak, hőmérsékletállóak átlátszóak, tökéletesek a mosogatógépben történő higiénikus tisztításhoz.

     

    Lágy és halk záródás: A készülék ajtaja lágyan és finoman, szinte teljesen hangtalanul záródik, a hűtőszekrény és a fagyasztó ajtaján önzáró mechanizmus található. A SoftClose innovatív zárórendszerrel az ajtó nem csapódik be, és 30º-nál kisebb szögben automatikusan becsukódik. A SoftClose rendszerrel az ajtók lágyan és hangtalanul záródnak, ami azt jelenti, hogy nem csörömpölnek többé az üvegek az ajtópolcokon.

     

    A Miele szabadonálló hűtőkre jellemző No Frost rendszernek köszönhetően soha többé nem kell leolvasztania a fagyasztót. A No-frost rendszer egyenletesen osztja el a hideg, száraz levegőt, így nem képződik jég a hűtőben. Emellett a fagyasztott élelmiszereken sem képződik jég, és a fiókok mindig könnyen nyithatók és zárhatók jégképződés nélkül.

     

    A Miele hűtőszekrényét okossá varázsolhatja a Miele@home alkalmazás segítségével (melyet hanggal vagy gombokkal vezérelhet).

     

    Válassza a Miele szabadon álló hűtői közül az Ön otthonában megfelelőt. Ha szeretné élőben megtekinteni a terméket, esetleg tanácsra van szüksége a választáshoz, jöjjön el a bemutatótermünkbe, ahol a kollégáink szívesen segítenek a döntésben.

     

     Fel