• Ingyenes szállítás 30.000 Ft-ot meghaladó tartozékrendelés esetén.

Szabadonálló hűtőszekrényekj

Tárolja a friss ételeket úgy, hogy azok frissek is maradjanak: szabadon álló hűtőszekrényeink tökéletes körülményeket teremtenek ehhez. És egyidejűleg szabadon elhelyezhető design tárgyként is szolgálnak a konyhájában.

Tökéletesen belesimul a konyhai környezetbe

Milyen külső kialakítást szeretne?

A szabadonálló Miele hűtőszekrények tökéletesen illeszkednek a legkülönbözőbb konyhai környezetekbe. Kiváló minőségű anyagok és színek széles választéka áll rendelkezésére az ön elképzelései szerinti tökéletes integráláshoz.

A termékekhez

Több megtekintése

Bezárás

Különböző méretű Miele szab. álló hűtőkészülékek

Milyen formátumot szeretne?

A Miele szabadonálló hűtőszekrények és borhűtők különböző magasságokban és szélességekben kaphatók. Mindig az optimális megoldás az ön konyhájához!

A termékekhez

Több megtekintése

Bezárás

Kezelési koncepciók

Hogyan szeretné kezelni készülékét?

A Miele kezelési koncepciói rendkívül felhasználóbarátok. Minden hűtőszekrény a funkcionalitást és designt tökéletesen ötvöző, legkorszerűbb kezelőelemekkel rendelkezik.

A termékekhez

Több megtekintése

Bezárás

A Miele hűtőkészülékek rugalmassága

Szeretné készülékeit egymás mellett felállítani?

A Miele hűtőkészülékei nemcsak sokféle méretükkel, minőségükkel és prémium kialakításukkal tűnnek ki, hanem rendkívüli rugalmasságukkal is.

A termékekhez

Több megtekintése

Bezárás

Milyen frissentartó rendszert szeretne?

Tiszta élvezet és természetes ízek 

A friss élelmiszerek az egészséges táplálkozás alapkövei. A zöldséget és gyümölcsöt olyan ropogósan és étvágygerjesztően szeretjük elfogyasztani, ahogy a piacon frissen megvásároljuk. De kinek van energiája minden nap friss hozzávalókat vásárolni a főzéshez? A megvásárolt élelmiszer minősége mellett a megfelelő tárolás is fontos. Ezen múlik, mennyire lesz friss, ízletes és egészséges az étel, mire elkészül. A megoldás: a Miele PerfectFresh Active, PerfectFresh Pro és DailyFresh frissentartó rendszerek. 

A termékekhez

Több megtekintése

Bezárás

Hatékonyság és fenntarthatóság

Környezettudatos takarékosság

A környezetünk iránti felelősségvállalás több mint 120 éves hagyomány a Mielénél. A természet a létünk alapja, amit meg akarunk óvni. Éppen ezért prémium háztartási készülékgyártóként folyamatosan a fenntartható és innovatív hűtőszekrények kifejlesztésére fókuszálunk.

A termékekhez

Több megtekintése

Bezárás

A Miele szabadon álló hűtők nyitási koncepciói 

Milyen fogantyút szeretne? 

A Miele nyitási koncepciói figyelembe veszik az ügyfelek egyéni kívánságait a design és a kényelem tekintetében. Rejtett fogantyúmélyedés vagy elegáns fogantyú? Ajtónyitási segédlettel vagy anélkül? A választás az öné!

A termékekhez

Több megtekintése

Bezárás

    • A műszaki változtatások jogát fenntartjuk. A rendelkezésre bocsátott információk helytállóságáért semmilyen felelősséget nem vállalunk.