Ennél rugalmasabb nem lehet

Nincsenek előre definiált főzőzónák 
Élvezze a tökéletes szabadságot: a teljes főzőfelületet használhatja főzésre – előre definiált főzőzónák nélkül, vagyis teljesen rugalmasan. Így minden helyzetben a lehető legjobban helyezheti el edényeit, pontosan ahogyan ön szeretné. Így akár hat edényt, serpenyőt és sütőedényt is elhelyezhet egyedileg. Teljes felülettel használható főzőlapjaink különböző készülékszélességekkel kaphatók. 
Intelligens edényfelismerés 
Rugalmas főzőfelület, rugalmas kezelés: a kezelőelemek az intelligens edényfelismeréssel mindig a megfelelő helyen jelennek meg – mindegy, hol helyezi el az edényt. Ráadásul nagyon elegánsan, mivel a kezelés csak akkor látható, ha elhelyezi az edényt vagy serpenyőt. A kezelősáv mindig egyértelműen van hozzárendelve – és akkor is követi az edényt, ha azt eltolják. Minden, teljes felülettel használható főzőfelületünk rendelkezik intelligens edényfelismeréssel.
Pozicionálási segéd
Pole-pozíció az edények számára: ezzel a segítséggel az ideális pozícióba helyezheti edényeit. És ezzel optimalizálja a főzési folyamatot is, mivel elkerüli a kedvezőtlen elhelyezésből eredő nem kívánt teljesítménybeállítást. Az optimális pozíciót a készülék akusztikus és vizuális jelekkel is egyértelműsíti – az edény eltolásával ezek követik az edényt. 
SilentMove
Így mindig finoman kezelheti az edényeket: az üvegkerámia alatt elhelyezkedő speciális bevonatnak köszönhetően az edények eltolásakor nem keletkeznek kellemetlen zajok. Az alsó bevonat nemcsak elegáns külsőt kölcsönöz, de rendkívül sima felületet is eredményez – amelyet így különösen egyszerű tisztítani. 
Modelltől függő felszereltségi jellemzők