Tökéletesen pontos sütés

I. sütési fokozat
Ez a sütési fokozat minden olyan fogáshoz megfelelő, ahol az ételeket alacsony sütési hőmérsékleten kell elkészíteni, például tükörtojásnál, rántottánál, sült szalonnánál, csirkemellnél, nudlinál, zöldségnél, fasírtnál, halaknál és mélyhűtött ételeknél.
II. sütési fokozat
Ezzel a közepes sütési hőmérséklettel olyan élelmiszerek süthetők, mint például a garnéla, a steak, a rántotthús, a húskenyér vagy az apróhús. Emellett kiválóan alkalmas magok megpirítására, valamint tócsni, tortilla és karamell készítésére is.
III. sütési fokozat
A legmagasabb fokozat kiváló wokban párolásra, illetve pörkölthúsok vagy nagyobb húsmennyiségek erős lepirítására. Emellett ezen a fokozaton készül a palacsinta is.
Lassú főzés
Számos fogás csak akkor tökéletes, ha szósz is jár hozzá – mint például a raguknál vagy a bolognainál. A főzőlap a megfelelő hőmérsékletet a főzési fokozatokkal szabályozza. Ezzel elkerülhető a fröcskölés, és a szósz mindig sikerül.
Modelltől függő felszereltségi jellemzők