Élvezze a harmonikus illatokat

Érzéki utókezelés a ruháinak
Ruháinak tetszése szerinti illatot kölcsönözhet szárítás közben a FragranceDos* segítségével. A ruhanemű nem csak extra puha lesz, amikor kiveszi a szárítógépből, hanem nagyszerű illatot is áraszt.
Egyszerűen válassza ki kedvencét változatos illatkínálatunkból. Az illat intenzitását a patron elforgatásával állíthatja be. Így akár arra is lehetősége nyílik, hogy minden programra külön beállítsa kedvenc illatát. Élvezze az illatos ruhaneműk érzéki élményét – pontosan úgy, ahogy szeretné.
FragranceDos²
Gyorsan variálható, mivel a szárítógép könnyen hozzáférhető szűrőjébe egyszerre két illat is behelyezhető. Ilyen módon gyorsan válthat két kedvenc illata között – és azt is megoldja, ha egy háztartáson belül különböző illatú ruhákat preferálnak. A DryFresh egyszerre kombinálható más illatokkal is, így akár ön is megalkothatja személyes kedvenc illatát.
Újdonság: DryFresh® illatpatron
Nem minden ruhadarabot kell rögtön a szennyesbe dobni, ha csak rövid ideig viseltük. A DryFresh® segítségével egészen egyszerűen felfrissítheti a ruháját. Egy pillanat alatt semlegesíti a kellemetlen szagokat.
Szabadalom: EP 2 431 516Szabadalom: EP 2 431 516 Modelltől függő felszereltségi jellemzők