Termékújdonságok

   

Erőteljes tisztítás minden pillanatban

Új Duoflex vezeték nélküli porszívó

Fedezze fel a Miele legújabb vezeték nélküli porszívójának erejét és kényelmét: a Duoflex-sorozat termékei a vezeték nélküli szabadság luxusát, valamint a SpeedLock-rendszer kényelmét nyújtják.

Tudjon meg többet

125 éve a minőség szolgálatában

Vegyen részt születésnapunk megünneplésében, és fedezze fel exkluzív ajánlatainkat!

Fedezze fel most!

A fáradságmentes mosogatásért

Új G7000 mosogatógépek

Könnyítse meg hétköznapjait az új Miele G7000 mosogatógépekkel! Rugalmas kosárkialakításuknak köszönhetően többféle formájú és méretű edény elfér bennük. Automatikus mosogatószer adagolás, kiváló eredmények és megtakarítások. Fedezze fel azt a sorozatot, amely egyesíti az edényekről, az időről, a pénztárcánkról és a környezetünkről való gondoskodást!

Tovább

Erős. Kompakt. Mozgékony.

Az új, porzsák nélküli Boost CX1

Innováció a padlóápolásban. Hatalmas erő és kompakt design.
124 900 Ft-tól. Különböző színekben kapható.

TUDJON MEG TÖBBET

Közösen egy jobb jövőért.

Az új EU energiacímke

2021 márciusától a mosogatógépek, hűtőszekrények, bortemperáló hűtők, mosógépek és mosó-szárítógépek új energiacímkéje jobb összehasonlíthatóságot és átláthatóságot biztosít a végfelhasználók számára. A főbb változások és újdonságok áttekintése itt található.

Tudjon meg többet

Innováció: TwinDos®

Teljesen automatikusan adagolja a mosószert.

Érjen el tökéletes eredményt minden alkalommal. Az innovatív TwinDos® adagolórendszernek köszönhetően az integrált UltraPhase 1 és 2 mosószer adagolása teljesen automatikusan történik.

TwinDos rendszerű mosógépeink felfedezése

Az ön sikerének alapja

Az új kis óriások

Fedezze fel az ipari használatra készült kompakt Miele mosógépeket és szárítógépeket – és tapasztalja meg a még magasabb tisztítási minőséget, még nagyobb gazdaságosságot, kezelési kényelmet és rugalmasságot nyújtó, innovatív technológiákat.

Tudjon meg többet

Fedezze fel a 7000-es generációt!

Minden eddiginél több innováció.

Hisszük, hogy a jó dolgok mindig jobbá tehetők. A Miele 1899-es alapítása óta a szenvedélyes mérnöki munkát, a lenyűgöző technológiát és a kivételes formatervezést képviseljük. Az új 7000-es generáció ismét új mércét állít fel. Az új 7000-es generáció már túlmutat ezen: újraírja a jövőt.

Fedezze fel most

Miele CM5 kávéfőzők

A kávézás új élménye.

Új forma, új színek, új választék: a Miele rendkívüli és innovatív megjelenésű CM5 kávéfőzői már 359 900 Ft-os bevezető áron is kaphatók.

Tudjon meg többet

Miele Black Edition N°1: színtiszta kávéélmény

A Miele segítségével mindenki tökéletes baristává válik. Mert csak a kiváló minőségű kávéfőzőink technológiájának és a szemes kávé kiváló minőségének precízen összehangolt összjátékával érhető el az egyedülálló kávéélmény.

Tudjon meg többet