Termékújdonságok

   

Legerősebb porszívónk felveszi a harcot a porral

Új Triflex HX2 vezeték nélküli porszívó

Fedezze fel új, erős szívóteljesítményű vezeték nélküli porszívónkat 3 in 1 kialakítással, antiallergén HEPA szűrővel és újratölthető akkumulátorral, amely eltávolítja a port és az állatszőrt.

Tudjon meg többet

Erős. Kompakt. Mozgékony.

Az új, porzsák nélküli Boost CX1

Innováció a padlóápolásban. Hatalmas erő és kompakt design.
119 900 Ft-tól. Különböző színekben kapható.

TUDJON MEG TÖBBET

Közösen egy jobb jövőért.

Az új EU energiacímke

2021 márciusától a mosogatógépek, hűtőszekrények, bortemperáló hűtők, mosógépek és mosó-szárítógépek új energiacímkéje jobb összehasonlíthatóságot és átláthatóságot biztosít a végfelhasználók számára. A főbb változások és újdonságok áttekintése itt található.

Tudjon meg többet

Az új Triflex HX1

Fedezze fel legújabb innovációnkat a porszívók terén. Triflex HX1. A Miele első vezeték nélküli porszívója egyedülálló 3 in 1 designnal.
Maximális rugalmasság és kimagasló teljesítmény.

Fedezze fel most!

Innováció: TwinDos®

Teljesen automatikusan adagolja a mosószert.

Érjen el tökéletes eredményt minden alkalommal. Az innovatív TwinDos® adagolórendszernek köszönhetően az integrált UltraPhase 1 és 2 mosószer adagolása teljesen automatikusan történik.

TwinDos rendszerű mosógépeink felfedezése

Az ön sikerének alapja

Az új kis óriások

Fedezze fel az ipari használatra készült kompakt Miele mosógépeket és szárítógépeket – és tapasztalja meg a még magasabb tisztítási minőséget, még nagyobb gazdaságosságot, kezelési kényelmet és rugalmasságot nyújtó, innovatív technológiákat.

Tudjon meg többet

Fedezze fel a 7000-es generációt!

Minden eddiginél több innováció.

Hisszük, hogy a jó dolgok mindig jobbá tehetők. A Miele 1899-es alapítása óta a szenvedélyes mérnöki munkát, a lenyűgöző technológiát és a kivételes formatervezést képviseljük. Az új 7000-es generáció ismét új mércét állít fel. Az új 7000-es generáció már túlmutat ezen: újraírja a jövőt.

Fedezze fel most

Miele CM5 kávéfőzők

A kávézás új élménye.

Új forma, új színek, új választék: a Miele rendkívüli és innovatív megjelenésű CM5 kávéfőzői már 359 900 Ft-os bevezető áron is kaphatók.

Tudjon meg többet

Miele Black Edition N°1: színtiszta kávéélmény

A Miele segítségével mindenki tökéletes baristává válik. Mert csak a kiváló minőségű kávéfőzőink technológiájának és a szemes kávé kiváló minőségének precízen összehangolt összjátékával érhető el az egyedülálló kávéélmény.

Tudjon meg többet
Fel