A fáradságmentes mosogatásért.
Fedezze fel a G 7000 mosogatógépeket!

   

 Ha mosogatógépet szeretne, annak képesnek kell lennie az edények tisztítására. Ha szeretni is szeretné a mosogatógépét, könnyen betölthetőnek kell lennie. A legfinomabb kristályoktól a piszkos edényekig bármit mosogathat vele, valamint automatikusan értesíti, ha kevés a mosogatószer.

Dishwasher baskets

Újdonság – állítható kosarak a rugalmas bepakolásért

Rugalmas kosárkialakításunknak köszönhetően sokféle formájú és méretű edény elfér benne. Használja ki a mosogatógépben rejlő lehetőségeket az XL-Assist segítségével! Könnyedén tisztíthatja meg újrafelhasználható palackjait a BottleClean programunkkal és a FlexCare Glass & Bottle kosarakkal. Találja meg a tökéletes helyet az újrafelhasználható szívószálak hatékony tisztításához StrawClean kosarainkban! Ha minden a helyén van, éppen most sajátította el a mosogatógép megtöltésének művészetét.

Fedezze fel most
Wine glasses in dishwasher

Edények sokoldalú elhelyezése

Tapasztalja meg a szabadalmaztatott1 3D MultiFlex fiók sokoldalúságát működés közben! Nézze meg, hogyan állítható be úgy, hogy a magas borospoharaktól a különleges alkalmakra szánt nagy edényeken át a hétköznapi használati tárgyakig bárminek helyet biztosítson – biztos lehet benne, hogy a finom üvegáruk vagy edények biztonságosan el vannak helyezve az optimális tisztítás érdekében.

"Minőségi pohárgyártóként kiemelten fontos, hogy poharaink tökéletesen és kíméletesen tisztíthatók legyenek. A Mielével kombinálva az üvegápolás gyerekjáték, verhetetlen eredménnyel."

Maximilian Riedel, Riedel borospohár gyártó

Miele dishwasher detergent

Megtakarítás a PowerDiskkel

Mosogatógép, amely automatizálja a kiváló eredményeket és a megtakarításokat. Az AutoDos, a világ első automatikus mosogatószer-adagoló rendszere integrált PowerDisk2-kel elvégzi a munkát ön helyett. Bármelyik programot is választja, a megfelelő mennyiségű mosogatószert a rendszer pontosan a megfelelő időben adagolja a csillogó, tiszta edényekért.

Tovább az AutoDos mosogatógépekhez
Anya és gyermeke

Csillogóan tiszta, kevesebb mint 60 perc alatt

Bár a PowerDisk minden mosogatóprogrammal kompatibilis, a QuickPowerWash programmal párosítva valóban kiváló. Gyorsan oldódó mosogatószerünknek köszönhetően kevesebb mint egy óra alatt kifogástalan eredményeket érhet el – makulátlan, csíkmentes, és ragyogó.

Legyen az ön otthonában is fáradságmentes a mosogatás!

A mindennapi munkától a fenntartható kényelemig – a G 7000 sorozat egyesíti az edényekről, az időről, a pénztárcánkról és a környezetünkről való gondoskodást.

Hatékonyságra és tartósságra tervezve.

Okostelefon és mosogatógép

Okos Miele mosogatógépek

Tegye okossá a mosogatást, és hozza ki a legtöbbet mosogatógépéből az okos Miele@home3 alkalmazásunkkal! Mondjon búcsút az elfelejtett mosogatási progamoknak, automatizálja napi rutinját az AutoStart, az AutoDos és a PowerDisk segítségével a stresszmentes, makulátlan edényekért. Időben kaphat értesítést a szükséges mosószer utántöltésről, és könnyedén rendelhet kiegészítőket a webshopunkból – a kényelem csak egy kattintásnyira van.

Mosogatógép kinyitása

Tökéletesen illeszkedik a fogantyú nélküli konyhákba

Ha a fogantyú nélküli konyha minimális designját kedveli, akkor a G 7000 mosogatógépeink által kínált zökkenőmentes integráció a legjobb választás az ön számára. Csak finoman kopogtassa meg az ajtót, és a Knock2open4 funkciónk automatikusan kinyitja. A ciklus végén az AutoOpen5 funkció automatikusan kinyitja az ajtót. Ez segít megelőzni a penészképződést, és lehetővé teszi a frissen megtisztított edények azonnali felhasználását.

Tiszta edények

Bizonyított higiénia – tartsa edényeit vírusmentesen!

Ha tudja, hogy az összes Miele mosogatógép megbízhatóan eltávolítja a vírusok több mint 99,9%-át6, egyértelmű a választás. Soha többé ne gondoljon a tányérok és evőeszközök elmosására, csak élvezze a finom ételeket!

Tudjon meg többet a G 7000 mosogatógépekről!

Készen áll a könnyű mosogatásra? Fedezze fel új mosogatógépeinket, és ismerje meg közelebbről az összes elérhető funkcióit! Látogasson el egyik Miele Experience Centerünkbe, hogy személyesen tapasztalja meg a G 7000 minőségét és kényelmét!

Találja meg a megfelelő készüléket!

Miele mosogatógép vásárlását tevezi? Néhány lépésben segítünk megtalálni az ön számára tökéletes készüléket.

 

1Szabadalom: DE102008062761B3, EP2433549B1
2Szabadalom: EP2850990B1, US9962062B2
3
A Miele & Cie. KG kiegészítő digitális szolgáltatása. A Miele@home rendszer minden intelligens alkalmazást lehetővé tesz. A funkciók köre a modelltől és az országtól függően változhat.
4Függőben lévő szabadalmak: EP2428153A1, DE102010037397A1, US2012/0055091A1
5Szabadalmak: DE102007008950B4, EP2120671B1

6Az Integratív Higiéniai és Virológiai Intézet tanúsítványa szerint a burkos és burokkal nem rendelkező vírusok (pl. koronavírusok, influenzavírusok vagy norovírusok) eltávolítása a vizsgált Higiénia és Intenzív programokban, minden esetben PowerDisk/UltraTabs használatával. A teszt kritériumaival kapcsolatos részletek a www.miele.com/g7000-c oldalon találhatók.