• Ingyenes szállítás 30.000 Ft-ot meghaladó tartozékrendelés esetén.

Mennyezeti páraelszívók

Segítségre van szüksége?
Kategóriák
1 db termék felel meg a kiválasztott szűrési feltételnek
1 termék
VÁSÁRLÁSI TANÁCSADÓ

Találja meg a konyhájához megfelelő páraelszívót

Ha segítségre van szüksége, hogy megtalálja a legjobb páraelszívót az ön egyedi igényeinek és kívánságainak, próbálja ki hasznos vásárlási tanácsadónkat. Néhány kattintással megtalálhatja a tökéletes készüléket.

SEGÍTSÉG KÉSZÜLÉK VÁLASZTÁSÁHOZ
DA 2808
Mennyezeti páraelszívó
energiatakarékos LED-világítással és kényelmesen kezelhető nyomógombokkal.
  Szállítási határidő: Nem elérhető
  1 159 900 Ft [1]
  Szállítási határidő: Nem elérhető

  A Miele mennyezeti páraelszívók

   

  A Miele mennyezeti páraelszívók tökéletesen alkalmasak arra, hogy a modern otthonokban kialakított főzőszigetek, konyhaszigetek fölé diszkréten elhelyezzük úgy, hogy magas esztétikai élményt nyújtsanak. A Miele mennyezeti páraelszívók ideálisak a nyitott – például amerikai – konyhákhoz is. Ismerje meg a Miele esztétikus és funkcionális mennyezeti páraelszívóit.

   

  Mit kell tudni a Miele mennyezeti páraelszívóiról

   

  A piacon jelenleg kapható különböző típusú konyhai páraelszívók közül a mennyezeti páraelszívó az a modell, amely a legjobban illeszkedik a konyhai térbe, és egyesíti a funkciót a dizájnnal. A konyha tervezésekor a páraelszívó kiválasztását számos tényező befolyásolja, például a főzőlap helyzete, a füstgázok kifelé történő elvezetésére szolgáló csővezetékek felszerelésének lehetősége, valamint a megjelenés és a funkcionális igények, amelyek az egész konyhának, vagy a nappali-konyhának a jellegzetes vonást adják. A mennyezeti páraelszívó technológia megfelel a különleges műszaki és esztétikai tervezési igényeknek

  Az ilyen típusú páraelszívót úgy szerelik fel, hogy tökéletesen a mennyezetbe síkjába illeszkedjen. Bármelyik Miele mennyezeti páraelszívó érdekes és izgalmas megoldásokat rejt, esztétikus darabja a konyhai tervezésnek, és megőrizheti a térérzetet a konyhában.

  Mivel a mennyezettel egy szintbe építik be, olyan készülék, amely egyáltalán nem tolakodó a konyha kialakításában. Nem lóg ki a falból, nem vonzza a tekintetet, belesimul a mennyezetbe, és nincs útban sem. Ha felmerül Önben az, hogy hogyan fog hatékonyan működni ebben a magasságban (hiszen a páraelszívók nagy része 1 méterrel a főzőhely felett van) a válasz egyszerű. A kifinomult, a legapróbb részletekre odafigyelő tervezés és kialakítás miatt. A korszerű tervezés azt jelenti, hogy a mennyezeti páraelszívók nem kevésbé hatékonyak annak ellenére, hogy a főzőlaptól jóval távolabb vannak, mint ahogyan azt elvárnánk.

   

  Mikor érdemes Miele mennyezeti páraelszívót választani?

   

  A funkciók, megjelenés és elhelyezés tekintetében rendelkezésre álló különböző páraelszívó modellek még nehezebbé teszik a választást, és fennáll a veszélye annak, hogy olyan modellt választ, amely nem feltétlenül a legmegfelelőbb az Ön konyhájába.

  A mennyezeti páraelszívó egy olyan különleges páraelszívó típus, ahol a csövek, a ventilátor és a készülék nagy része egészében a mennyezetbe van beépítve. A beépítéshez általában gipszkartonból vagy hasonló anyagból készült álmennyezetet kell készíteni, hogy a páraelszívó elhelyezéséhez szükséges hely rendelkezésre álljon. A Miele megoldások rendkívül kompakt méretűek, ezért kisebb és egyszerűbb előkészítő munkálatokra van szükség. Akkor érdemes választani, ha minimál és elegáns, a helyiség többi részével harmonizáló, diszkrét dizájnt keres, ha nem akarja megterhelni a teret egy szigetkonyhával, ha az építészeti elrendezés és a műszaki konfigurációk lehetővé teszik az ilyen típusú páraelszívó felszerelését, hogy az elszívó rendszer valódi dizájnelemmé váljon.

  Minimalista kialakításuk ellenére a mennyezeti páraelszívók ugyanazokkal a műszaki jellemzőkkel rendelkeznek, mint a hagyományos elszívó rendszerek, így nem kell kompromisszumot kötnie a nagy teljesítmény és a megjelenés között.

   

  Miele mennyezeti páraelszívó előnyök

   

  A Miele mennyezeti páraelszívót ugyanazon irányok mentén (teljesítmény, a hang, a dizájn) érdemes kiválasztani, mint bármilyen más páraelszívót. A páraelszívó előnye a Miele Con@ctivity 3.0 rendszer, mely miatt a páraelszívó képes kommunikálni a főzőlappal: folyamatosan gyűjti a főzőlapról érkező információkat, és továbbítja azokat a páraelszívó vezérlőegységének mely ezeket az adatokat felhasználva automatikusan kiválasztja a megfelelő ventilátor beállítást. Így Önnek nincs más dolga, mint a főzésre koncentrálni. Természetesen A+ energia hatékonyságú és ECO motorral (mely csendesebb, és sokkal kevesebbet fogyaszt) láttuk el, hatékony zsírszűrővel rendelkezik és kijelző jelzi, ha a zsírszűrő vagy aktív szénszűrő beavatkozást igényel.

  Beépített LED világítást tartalmaz (4x3W), amely 720 lux fényerőt biztosít. Az izzó színhőmérséklete 3500K.

   

  Milyen más páraelszívó típusok találhatóak meg a Miele kínálatában?

   

  Kialakítást tekintve a fali és sziget páraelszívók, downdraft (pultba süllyeszthető páraelszívók), illetve beépíthető páraelszívók találhatóak meg a Miele termékportfóliójában. Beépíthető páraelszívó minden beépítési opcióhoz megfelelő megoldást nyújt. Legyen az kihúzható, aláépíthető, pultba vagy kürtőbe építhető.

   

  Kérdése van?

   

  Ismerje meg a Miele páraelszívók előnyeit, és válassza az Önnek megfelelőt. Ha kérdése van, vagy szeretné működés közben megtekinteni a készüléket, akkor szeretettel várjuk a Miele budapesti és debreceni bemutatótermeiben, ahol szakértő kollégáink minden kérdésére választ adnak.

  Bemutatótermek elérhetősége és nyitvatartása

   

   Fel