• Ingyenes szállítás 30.000 Ft-ot meghaladó tartozékrendelés esetén.

Por alapú és folyékony mosószerek

Kategóriák
8 db termék felel meg a kiválasztott szűrési feltételnek
8 termék
WA SO 1503 L
UltraSoft öblítő 1,5 l
a kellemesen puha ruhákért és a friss Aqua-illatért. 
  Szállítási határidő: Raktáron
  5 082 Ft [1]
  Szállítási határidő: Raktáron
  WA UW 2702 P
  UltraWhite mosópor, 2,7 kg
  a legjobb eredményt nyújtja fehér textíliáknál és színtartó színes ruháknál.
   Szállítási határidő: Raktáron
   9 114 Ft [1]
   Szállítási határidő: Raktáron
   WA UC 1501 L
   UltraColor folyékony mosószer, 1,5 l:
   rendkívül hatékony folyékony mosószer színes és fekete textíliákhoz.
    Szállítási határidő: Raktáron
    5 859 Ft [1] (1 mosási töltet = 217 Ft)
    Szállítási határidő: Raktáron
    WA SP 1501 L
    Sport 1,5 l
    tökéletes sport- és funkcionális ruházathoz.
     Szállítási határidő: Raktáron
     8 295 Ft [1]
     Szállítási határidő: Raktáron
     Set UltraColor & WoolCare
     UltraColor és WoolCare akciós készlet kedvezményes áron
     két UltraColor és két WoolCare mosószerből áll. 
      Szállítási határidő: Raktáron
      27 195 Ft [1]
      Szállítási határidő: Raktáron
      WA WC 1503 L
      WoolCare finommosószer, 1,5 l
      gyapjúhoz, selyemhez és más érzékeny textíliákhoz.
       Szállítási határidő: Alacsony készlet
       6 909 Ft [1]
       Szállítási határidő: Alacsony készlet
       Set UltraColor & Sport
       UltraColor és Sport mosószer próbakészlet 
       három UltraColor és egy XXL Sport mosószerből áll.
        Szállítási határidő: Alacsony készlet
        24 045 Ft [1] (1 mosási töltet = 217 Ft)
        Szállítási határidő: Alacsony készlet
        Set UltraColor & UltraWhite
        UltraColor és UltraWhite csomag
        több mint fél évre elegendő Miele mosószer.
         Szállítási határidő: Nem elérhető

         Miele por alapú és folyékony mosószerek

          

         A Mielénél hiszünk abban, hogy a kedvenc ruhái, textilei kizárólag a legjobb kezelést érdemlik - ezért kínálunk olyan mosószereket, amelyeket kifejezetten az élet minden viszontagságára fejlesztettünk. Ismerje meg a Miele por alapú és a Miele folyékony mosószer választékát, legyen mindig tökéletesen tiszta a ruhája.

          

         A Miele mosószerek

          

         A Miele olyan mosószereket kínál, amelyeket úgy terveztek, hogy a sötét ruhák minél tovább merész sötétek a fehérek ragyogóak a színesek pedig minél tovább élénkek maradjanak. A már egy ideje használt, kedvenc textíliákat egyetlen mosással javító és revitalizáló készítményekkel tudja újra tökéletes formába hozni. A Miele mosószerek illatát a természet – a fű és a növényvilág aromás illatai, a tengeri szellő finom frissessége vagy a fa megnyugtató gazdagsága - ihlette.

          

         Ilyenek a Miele por és folyékony mosószerek

          

         A Miele olyan termékeket és mosószereket kínál a mosáshoz, amelyek a textil éppen aktuális állapotához tökéletesen illik. A Miele por és folyékony mosószerek illatait a legfrissebb aromák ihlették, amelyeket csak a természet nyújthat. A teljes Miele kollekciót úgy állítottuk össze, hogy a legjobban működjön az összes főbb szövettípushoz, a természetes anyagoktól a szintetikusakig, a sötét színűektől a fehérekig. Több Miele mosószer mosófolyadék, míg az UltraWhite mosószer por alakban is elérhető. A termékválasztékban a szennyes ruhák fokozott tisztítására és védelmére szolgáló termékek találhatók, amelyeket úgy terveztek, hogy eltávolítsák koszt, élénkítsék a színeket és taszítsák a szennyeződéseket.

          

         Így védik a Miele mosószerek a ruháját!

          

         Ha kifejezetten a ruha anyagához kifejlesztett mosószereket választja, teljesen új életet adhat a ruháinak, miközben meghosszabbíthatja azok élettartamát. A Miele ultra white mosópor a lehető legjobb eredménnyel kecsegteti, ha valóban csodaszéppé, újra fehérré változtatná a ruháját. A ragyogó fehérséget az oxigénes formulával éri el, a folteltávolító képessége még rendkívül alacsony (akár 20 fokos) hőmérsékleten is meggyőző.

          

         Az Ultra UltraColor folyékony mosószer színes és fekete textíliákhoz ajánlott. Már kifejezetten alacsony hőmérsékleten rendkívül hatékony (ezzel csökkenti az energiafelhasználást), nem tartalmaz semmilyen mikroműanyagot ezért gyorsan és gond nélkül bomlik le. A Miele Aqua illat segítségéve a ruhái tökéletes illatúak lesznek hosszú távon is.

          

         A Sport mosószer a legmakacsabb foltok, az izzadság és a sportfunkciós ruhák kedvenc mosószere. Kíméletes, de nem a foltokkal és a szennyeződéssel. Elbánik a legmakacsabb szennyeződésekkel és a kellemetlen illatokkal úgy, hogy a textília kellemes illatú lesz utána (a doboz 100% lebomló műanyagból készült).

          

         A Miele különlegessége az UltraColor és WoolCare készletcsomag, mely két UltraColor és két WoolCare mosószerből áll mely a A folteltávolítás és a gyengéd szálápolás tökéletes kombinációja, nem tartalmaz mikroműanyagot, és biológiai úton lebomlik

          

         Így védik a Miele mosószerek a környezetet

          

         Mit ér a szövetek, a ruháinak a védelme, ha közben nem tudjuk megóvni a környezetünket? Ha Miele mosószereket vásárol, akkor azt abban a tudatban teheti, hogy ezzel környezetünket támogatja. A Miele 100%-ban újrahasznosított műanyagot használ minden csomagolásban. Miután a fogyasztó újrahasznosította őket, megtisztítják és feldolgozzák, és készen állnak arra, hogy új csomagolást készítsenek belőlük - ez egy zárt újrafelhasználási ciklus, amely nem igényel további műanyag előállítását.

         Ezen kívül minden Miele kapszula az anyagtól és a felhasználási céltól függően tökéletes mennyiségű tisztítószert tartalmaz. Ez azt jelenti, hogy soha nem kell aggódnia a pazarlás vagy a túl kevés tisztítószer használata miatt.

         Ismerje meg a Miele por alapú és folyékony mosószereit, legyen egyszerre tiszta és tökéletes illatú a ruhája: miközben a mosógépe odafigyel a környezetére is. 

          

          

          

          Fel