Pontosan a konyhaművészetéhez illő keret

A klasszikusok
A klasszikus nemesacél gázfőzőlapokat kiváló formai megoldások jellemzik, amelyek professzionális jelleget kölcsönöznek a főzőlapoknak. A szemközti oldalon található nemesacél színű gombok szintén összhangban állnak a főzőlap megjelenésével. Az osztott kivitelű, lemezes edénytartó rácsokon könnyen eltolhatók az edények, zománcozott kivitelük pedig megkönnyíti a tisztítást.
Az integrált
A professzionális nemesacél gázfőzőlapokat szokatlanul sík forma jellemzi, így ízlésesen harmonizálnak a konyhai környezettel. A kiváló minőségű, zománcozott öntöttvasból készült edénytartó rácsok mosogatógépben tisztíthatók. A kezelés fémgombokkal történik. A nemesacél alapú sík gázfőzőlapok a csúcskategória intelligens elektronikájával vannak felszerelve. Így értékes funkciók állnak rendelkezésére, pl. a QuickStart és a GasStop& ReStart funkció.
Az elegánsak
Az üvegkerámia alapú gázfőzőlapok nagyon elegánsak. A minőségi zománcozott öntvény edénytartók egyrészt mosogatógépben is tisztíthatók, másrészt sok helyet és stabilitást kínálnak nagy edényeknek is. A valódi fém fogantyúknak köszönhetően szó szerint élvezheti a Miele minőséget. Az „elegánsak“ már a középosztálytól kezdve intelligens elektronikával rendelkeznek, melyek kiegészítésként időzítővel és számos egyéb kényelmi funkcióval bírnak.
Modelltől függő felszereltségi jellemzők