Melyik kezelési koncepciót részesíti előnyben?

M Touch S
Kezelés érintéssel: az M Touch S funkcióval görgetéssel és húzással navigálhat a menüben és választhat ki programokat a szimbólumokat használva – hasonlóan az okostelefonok működéséhez. Az érintőkijelző áttekinthetően mutatja be az összes menüelemet. Ezzel nemcsak a kezelés lesz gyerekjáték. Az enyhén döntött kijelzőről különösen jól leolvashatók az adatok. A kijelzővel felszerelt panel pedig érezhetően könnyedén tisztítható.
Érintőgombok
Az érintőgombokkal történő programválasztásnál közvetlenül kiválasztható programok széles választéka jelenik meg áttekinthető módon a kezelőpanelen. A programok elnevezései és a további tartalmak az egysoros szöveges TFT-kijelzőn jelennek meg.
Kialakítás
Az obszidiánfekete és a kiváló minőségű nemesacél kombinációjának köszönhető modern megjelenés különleges hatást kelt, és optimálisan igazodik a konyhai környezethez. Modelltől függően a teljes felületen választható briliánsfehér szín is.
M Touch Vi
A legmagasabb szintű komfortot szolgálja az M Touch Vi kijelző: a nagy méretű TFT-kijelzőn ujjával érintve és húzva választhatja ki a programokat – olyan kényelmesen, ahogyan egyetlen más teljesen integrált mosogatógépnél sem.
TFT-kijelző
A mosogatóprogramokat és mosogatási opciókat közvetlenül a szimbólumok megérintésével választhatja ki vagy módosíthatja – gyorsan és egyszerűen. Számos program közvetlen választással is vezérelhető. Az egysoros szöveges TFT-kijelző megkönnyíti a kijelzések leolvasását. A kezelőpanel modelltől függően hátulról megvilágított Miele logóval kapható.
Modelltől függő felszereltségi jellemzők