Kimagasló minőség és technológia nagy méretben

A nagy térfogatú MasterCool beépíthető készülékek kifejlesztésével a Miele új mércét állított fel. Ezeknél a csúcskategóriás hűtőgépeknél a kiváló minőségű design, az izgalmas innovációk és az utánozhatatlan kényelem ötvöződnek. A MasterCoollal teljesen új jellegű élményt és a kényelmet tapasztalhat meg.
Megnyerő külső
A MasterCool hűtőszekrények már megjelenésükkel is egyértelművé teszik: az anyagok kiválasztása és megmunkálása maximális pontossággal és odafigyeléssel történt. A részletek iránti határtalan szeretet az, ami visszatükröződik az egyedülálló külsőben.
Utolérhetetlen minőség
Tökéletesség és pontosság a lehető legmagasabb minőségért, amely már a megfelelő anyagok kiválasztásával elkezdődik. A kiváló minőségű üveglapok, karcálló műanyagok és masszív alumínium vázak a lehető legmagasabb minőséget képviselik. A tudás és a tapasztalat értékes kiindulási alap a csúcsminőségű termékek előállításához.
Letisztult design
A belső tér egyedülálló kivitele minden elképzelhető elvárásnak képes megfelelni. A letisztult kivitelt vízszintes vonalvezetés teszi még hangsúlyosabbá. A belső tér sima, fehérre lakkozott falai könnyen tisztíthatók és hozzájárulnak a készülék tökéletes, vakításmentes megvilágításához.
Maximális kényelem
A MasterCool hűtőgépek nap mint nap maximális kényelemmel kényeztetnek: optimálisan tárolják az élelmiszereket, jeget és vizet adagolnak, ragyogó megvilágítást biztosítanak és gyors kezelhetőséget garantálnak. A MasterCool hűtőgépeket minden tekintetben a legmagasabb igényekre terveztük.
Modelltől függő felszereltségi jellemzők