• Ingyenes szállítás 30.000 Ft-ot meghaladó tartozékrendelés esetén.

Hűtő- és fagyasztókészülékek

Itt minden étel megtalálja a helyét: a Miele hűtőkészülékek kimagasló tulajdonságaikkal mindig optimális feltételeket teremtenek – a frissen tartáshoz, a fagyasztáshoz és a tároláshoz. Akár egy beépíthető, akár egy szabadon álló, vagy egy extra osztályú készülék vásárlása mellett dönt, a Miele hűtőkészülékei minden esetben kényelmesebbé teszik az egészséges, modern életvitelt.

Szabadonálló hűtőszekrények

Tárolja a friss ételeket úgy, hogy azok frissek is maradjanak: szabadon álló hűtőszekrényeink tökéletes körülményeket teremtenek ehhez. És egyidejűleg szabadon elhelyezhető design tárgyként is szolgálnak a konyhájában.

Szabadonálló hűtő-fagyasztók

Optimális hűtés és fagyasztás egy készülékben: ideális megoldást nyújtanak a szabadon álló hűtő-fagyasztó kombinációink. Más szempontból is ideálisak: mivel szabadon helyezhetők el a konyhában, így egy szembetűnő részre is felállíthatja.

Szabadon álló fagyasztószekrények

A fagyasztás nemcsak gyors és biztonságos a Miele fagyasztóval, hanem rendkívül kényelmes is. Nem kell elrejtenie a szabadon elhelyezhető készülékeket. Épp ellenkezőleg: az elegáns designnak köszönhetően gyorsan konyhája középpontjává válnak.

Beépíthető hűtőszekrények

Friss élelmiszerek tökéletes tárolása: a hűtőszekrényeinkkel ez kényelmesen megy. Egy egyedileg felszerelt bútorfronttal tökéletesen illeszkednek a meglévő konyhai designba.

Beépíthető hűtő-fagyasztók

Optimális kombináció: hűtse le és fagyassza le az ételeket egy készülékben. Mindentudó készülékeink ezen felül alkalmazkodóképesek: egy egyedileg felszerelt bútorfronttal tökéletesen illeszkednek a meglévő konyhai designba.

Beépíthető fagyasztószekrények

Maximális biztonság, maximális kényelem: a Miele fagyasztóival biztonságosan és könnyedén lefagyaszthatja élelmiszereit. A meglévő konyhai designba történő integráció tökéletesen megvalósítható egy egyedi bútorfront felszerelésével.

MasterCool

Hagyja, hogy lenyűgözzük: a Miele új mércét állít a tágas MasterCool beépíthető készülékekkel. A következetesen magas színvonalú design, a meglepő újítások és az utánozhatatlan kényelem egy eddig példátlan szinten lenyűgöző. Alkosson egyedi kombinációt a készülékek széles választékából - a hűtőszekrénytől a bortemperáló hűtőig.

    • A műszaki változtatások jogát fenntartjuk. A rendelkezésre bocsátott információk helytállóságáért semmilyen felelősséget nem vállalunk.