Milyen frissentartó rendszert szeretne? 

A friss élelmiszerek az egészséges táplálkozás alapkövei. A zöldséget és gyümölcsöt olyan ropogósan és étvágygerjesztően szeretjük elfogyasztani, ahogy a piacon frissen megvásároljuk. De kinek van energiája minden nap friss hozzávalókat vásárolni a főzéshez?A megvásárolt élelmiszer minősége mellett a megfelelő tárolás is fontos. Ezen múlik, mennyire lesz friss, ízletes és egészséges az étel, mire elkészül. A megoldás: a Miele PerfectFresh Active, PerfectFresh Pro, PerfectFresh és DailyFresh frissentartó rendszerei. 
Frissebb már nem is lehetne: a fiókban a párásítást aktív és látható módon egy párásító végzi, ami megelőzi a nedvesség elvonását az élelmiszerektől. Így a kis mennyiségű gyümölcs és zöldség is optimálisan tárolható a fiókban. Az aktív párásító funkció mellett ennek a frissentartó rendszernek a további előnyét egy 0 és +3 °C között automatikusan szabályozott hőmérsékleti zóna jelenti. Így a hús, a hal és számos tejtermék háromszor tovább tartható el, a gyümölcs és zöldség pedig akár ötször tovább marad friss.
Nemcsak funkcionális, de jól is néz ki – az impozáns készülékre minden pillantás rászegeződik! 
Az élelmiszerek akár 5 x tovább frissek maradnak. Az automatikusan szabályozott 0 és +3 °C közötti hőmérsékleti tartományban a húsok, halak és különféle tejtermékek akár 3 x tovább frissek maradnak. A zöldségek és gyümölcsök a fiók egyénileg szabályozható páratartalmának köszönhetően akár 5 x hosszabb ideig maradnak frissek.  
DailyFresh
A hűtőtér tágas fiókja rengeteg helyet biztosít friss élelmiszerei számára. A fiókban megfelelő szinten tartható a páratartalom. Ezáltal a gyümölcsök és zöldségek akár 2-szer tovább maradnak frissek.Bizonyos modellek ExtraCool fiókkal rendelkeznek, amelyben a hőmérséklet alacsonyabb, mint a hűtőszekrény többi részében – tökéletes a hús, a hal és a tejtermékek számára.
Modelltől függő felszereltségi jellemzők