Milyen fagyasztórendszert szeretne?

Élelmiszereinek hosszú távú tárolására és készletezésére a lefagyasztás a legjobb választás. Ilyen módon hosszú időre megőrizheti a tápanyagokat és ízeket, és élelmiszerei mindig gyorsan kéznél lesznek. A Miele korszerű fagyasztástechnológiával felszerelt hűtőkészülékeivel megbízhatóan és rendkívül kényelmesen szabályozhatja a hőmérsékletet, ami optimális tárolást és ízletes ételeket szavatol.
NoFrost
A NoFrost rendszernek köszönhetően soha többé nem kell leolvasztania Miele hűtőgépét. A keringetéses hűtés egyenletesen oszlatja el a hideg, száraz levegőt, így nem képződhet jég a beltérben. Mélyhűtött élelmiszerei így nem fagynak össze, és a fiókok mindig könnyedén kihúzhatók és betolhatók maradnak, hiszen nem rakódik rájuk zavaró jégréteg. A NoFrost funkció ezzel kimagasló kényelmet biztosít és örökre megszabadítja a leolvasztás terhes feladatától.
DuplexCool
A hűtő- és fagyasztótér két, külön szabályozható hűtőköre folyamatosan optimális hűtést biztosít. Nincs levegőcsere a két rész között. Így a hűtőtérben lévő élelmiszerek nem száradnak ki, és a fagyasztótérben lévő élelmiszerek sem veszik át a hal, hagyma vagy sajt szagát.
Modelltől függő felszereltségi jellemzők