Milyen fagyasztórendszert szeretne?

Élelmiszereinek hosszú távú tárolására és készletezésére a lefagyasztás a legjobb választás. Ilyen módon hosszú időre megőrizheti a tápanyagokat és ízeket, és élelmiszerei mindig gyorsan kéznél lesznek. A Miele korszerű fagyasztástechnológiával felszerelt hűtőkészülékeivel megbízhatóan és rendkívül kényelmesen szabályozhatja a hőmérsékletet, ami optimális tárolást és ízletes ételeket szavatol.
NoFrost
A NoFrost rendszernek köszönhetően soha többé nem kell leolvasztania Miele hűtőgépét. A keringetéses hűtés egyenletesen oszlatja el a hideg, száraz levegőt, így nem képződhet jég a beltérben. Mélyhűtött élelmiszerei így nem fagynak össze, és a fiókok mindig könnyedén kihúzhatók és betolhatók maradnak, hiszen nem rakódik rájuk zavaró jégréteg. A NoFrost funkció ezzel kimagasló kényelmet biztosít és örökre megszabadítja a leolvasztás terhes feladatától.
ComfortFrost
A ComfortFrost funkciónak köszönhetően sokkal ritkábban kell leolvasztania a fagyasztót. A körkörös párologtatóval jóval lassabban rakódik le a jég a beltérben, mint a hagyományos technológiák esetén. Ezzel rengeteg vesződségtől kíméli meg magát, mivel ritkán kell majd csak leolvasztania készülékét.
Modelltől függő felszereltségi jellemzők