A kávéélmény befogadása minden érzékkel

Mindegy, hogy a Miele beépíthető vagy szabadon álló kávéfőzői mellett dönt: a tiszta kávéélmény egyedülálló élvezete garantált. Kávéfőzőink tökéletessé varázsolják a sokféle kávékülönlegesség elkészítését egy tökéletesen egymásra épülő rendszerben. Ezt ön is láthatja, érezheti az illatát, érzékelheti, hallhatja és természetesen egészen különleges módon ízlelheti.

A minőség a döntő – a kávébabtól a legkisebb technikai részletekig. A kivételesen csendes nemesacél kúpos őrlőművek a kávébabot olyan kíméletesen dolgozzák fel, hogy annak minden aromája kiszabadulhasson a forrázás során. Amilyen kávéspecialitást választ, a Miele kávéfőzők valamennyi paramétere ennek megfelelően igazodik egymáshoz és kerül beállításra – de a saját igényeihez egyedileg is beállíthatja a paramétereket.

Élvezze ezt a kényelmet minden gombnyomással és minden korty kávékülönlegességgel. A szabad választás lehetősége a Miele kávéfőzők kivitelében is adott, mert többféle színben kaphatók.
A Miele egy speciális kávét kínál, ez a Black Edition N°1. A kézzel válogatott dél-amerikai arabica babszemekből összeállított kávékeveréket saját kávéfőzőinkhez igazodva hoztuk létre.
Modelltől függő felszereltségi jellemzők