Tökéletes hőmérséklet az edények és ételek számára

Étkezési kultúra a Miele fiókokkal
Egyrészt a tányérokat és a csészéket időben előmelegítheti a tálaláshoz – így nem lesz tele a sütő, az ételek és italok pedig nem hűlnek ki olyan gyorsan fogyasztás közben.Még egy pluszpont: a Miele Gourmet edény- és ételmelegítő fiókban mindenfajta minőségveszteség nélkül, ínycsiklandóan tarthatja melegen az ételeket. Ez különösen olyankor praktikus, ha a menü több, eltérő ételkészítési időt igénylő fogásból áll.Ezenfelül a Gourmet edény- és ételmelegítő fiókot igazi párolókészülékként is használhatja. Az „alacsony hőmérsékletű sütés“ üzemmód bizonyos hús- és halételek készítésére kiválóan alkalmas. Ez a funkció még köretek elkészítésére is használható – ami különösen előnyös, ha a sütőt már más célra használja.
Modelltől függő felszereltségi jellemzők